wifelover Creative Commons License 2003.02.13 0 0 175
Most lejegyeznék, néhány olyan alapesetet, amikor a férfi kezdeményezi a kapcsolat kiterjesztését. Néhány ezek közül zsákutcába vezethet.

Ilyen, olyan okból a férj szeretne egy új nővel kapcsolatot, de mivel ez objektív okok miatt (szabadidő hiány, külső megjelenés, bátorság stb.) nem nagyon sikerülne, ehhez a feleségét akarja felhasználni. Nem igazán érdekli mi jó a párjának, lényeg, hogy a kíváncsiságát kielégíthesse.
Ilyennel személyesen is találkoztam. Az asszony vérig volt sértve, végig mellőzöttnek érezte magát és az lett a vége, hogy titokban találkozott a hölgypartnerrel, majd annak barátját is bevonták.
Ebből a típusú próbálkozásból általában az szokott kisülni, ha még marad hozzá kedvük, hogy egyedül, titokban próbálkoznak, vagy élnek az esetleg magától felkínálkozó lehetőséggel. Ezt teszik egyébként, akik soha nem beszélnek egymással ilyesmiről.

A férfi nagyon szeretne egy másik nővel kapcsolatot létesíteni, de rájön anélkül ez nem fog menni, hogy ő is meg ne osztaná a párját az illető partnerével. Itt sem a másik vágyainak elismerése, segítése a cél, de legalább deklarált, hogy a másiknak is lehetnek jogos igényei. Ez működni szokott, de veszélyes lehet egy túlságosan is megfelelő partner.

A férfi nagyon szeretné, ha ketten kényeztetnék, ha láthatná milyen az amikor két Nő szereti egymást. Ehhez a legjobb (elérhető) módszernek azt látja, hogyha egy másik lány - v. ne agyisten, pár is - csatlakozik hozzájuk. Itt már fontos lehet az is, hogy milyen a párom mikor egy másik lánnyal szeretkezik, de ez még olyanoknak sem szokott problémát okozni, akik férfit nem engednének a feleségük közelébe. Ez egyébként férfi szempontból a legideálisabb állapot. Csak az kell hozzá, hogy a feleség megelégedjen azzal, hogy csak lányok jönnek a kapcsolatba. Amennyiben Ő eközben azért odafigyel a párjára, érezteti vele, hogy számára ki a legfontosabb, az együttléteken belül sem hanyagolja el, valóban Török Basának érezheti magát. Hosszútávon, úgyis csak akkor lehet megteremteni a kellő egyensúlyt, ha nem kell nagyon erőltetni azt az odafigyelést.

A férfi vágyik ugyan arra, hogy más nőt is megismerhessen, de szívesen segíti a párját abban is, hogy Ő is kiélhesse esetleges más partner iránti vágyait.

Ugyan ez, de a férfi képes örömet találni abban, ha a párját egy másik férfi karjaiban látja.

Ugyan ez, de kifejezetten izgatja a szituáció.

Nem tudja eldönteni mit szeretne jobban, látni a párját szeretkezés közben vagy tudni, hogy most szeretkezik valakivel és várni az ágyban amikor hazaér.

Az az ideális állapot, hogy lásd a párodat szeretkezni, olyankor amikor úgy hiszi Te nem láthatod, csak nagyon keveseknek sikerül.

Kicsit túlpörgettétek magatokat, egyre nagyobb adagokra van szükségetek a “szerből”, hogy ugyanazt a hatást elérjétek. Ez a veszély már a fantáziálási fázisban is megfigyelhető. Egyre több szereplős a történet. Egyre vadabbak a helyzetek. A dolog típusából adódóan itt nem az érzelmek dominálnak. Itt a nyers szexualitás ami vonzza az embereket, még, ha kultúremberek vagyunk is . Lehet, hogy a párod eleve arra vágyott, hogy többen kényeztessék. Tényleg, ha már izgat, hogy megkefélik előtted, mögötted, miért is ne csinálhatnák ezt többen.

Nehéz megállapítani hol a határ. Szerintem elég messzire el lehet menni, ha van rá igény. Lényeg, hogy ne túl gyakran. Van egy bizonyos mennyiségű muníció, aminek jó pár évig kikellene tartania. Ha, az első évben ellövitek, akkor egyrészt hamar kiégtek, semmire nem reagáltok majd megfelelő izgalommal, másrészt nagyon elvonja a figyelmeteket egyebektől. Tudatosan korlátozni kell a fantáziálásos szeretkezések, és a tényleges történések számát.

Anélkül, hogy folytatnám a típusok felsorolását, – rájöttem ugyanis, hogy ennyit azért mégsem akarok gépelni – még megemlíteném, hogy olvasmányaim szerint sokan eljutnak oda, hogy már S/M helyzetekben képzelik el ezt az egészet. Kezdve attól, hogy csak a feleség kerül megalázó helyzetbe, szexuálisan használják. Vagy a férj is kiszolgáltatott, esetleg a feleség utasítására, még a szeretőjével is kell egyet s mást tennie.

Ezeket az irányokat nem szeretném véleményezni, ehhez én kevés vagyok. Ezt úgy tudom elképzelni, ha lenne egy lista, amin a különböző perverziókat felsorolnák, mindegyikünk máshol jelölné be ami kizárt, és máshol a még elfogadhatót.
Jó csemegézést!

Nem vagyok hajlandó újra átolvasni, ha hagytam benne hibát elnézést kérek.