Viragocska Creative Commons License 2003.02.12 0 0 87
Én is álmodtam ma éjjel egy érdekeset, minden ötletet várok, mert szerintem is magunk tudjuk csak megfejteni, de nekem sokat szokott segíteni mások ötlete, amit vagy megtartok, vagy elvetek, de így is továbblendít. Szóval az álom (lehet, hogy 3 különböző álom, nem éreztem sem átmenetet, sem szünetet):

A férjemmel megyünk fel egy hegyre, talán havas volt, az biztos, hogy nehéz volt járni rajta. Ne csak ketten megyünk, többen, de nem taroznak hozzánk. Az út egyenesen visz felfelé, de mi lekanyarodunk teljes egyetértésben balra, ahol látszanak a lábnyomaink a hóban (ezek szerint havas volt mégis), én hátulról nézem magunkat. Észreveszem, hogyott balra tengerpart van, odamegyünk felé, miközben ehhez egy házat kell megkerülni, olyan családiház félét. Mindenféle átmenet nélkül a Duna egyik hídján találom magam a párommal, ahol egy nagyon jó barátunk a hídhoz rögzített furcsa alakú úszó nemtudom micsodán dogozik. A munkája (álmomban): a céget, ahol dolgozik, képviselve ajándékokat (méghozzá nagy, és bőséges ajándékokat) ad a cég ügyfeleinek. Miután ők elmentek, mi is lemegyünk erre a stégféleségre. Nekünk nagy és gyönyörű csomagban sok-sok csokit ajándékoz, amik nagyon drágák lehettek, utána nekem 3 óriási csokor virágot ad. Először fehér a virág (nem tudom, mi a neve, a valóságban fehér, elegáns, csavarodik, viszonylagkemény a virág, és akár 10 centi hosszú is lehet), és legalább 50 szál volt benne, a második vörös, ugyanaz a virág, a harmadik megint fehér. És én határtalan boldogságban úsztam ettől, meg is csókoltam ezt a férfit (amit egyébként ébren nem tennék). Szintén átmenet nélkül egy szobában találtam magam, ahol nem földlakók, de teljesen emberszerű lények fogadtak testhezsimuló egyenruhában. Idegen voltam egyértelműen. Egy folyosón át elsétáltam, majd megkívántam az egyik nőnemű lényt közülük, ja eddigre férfi lettem, és szeretkeztem vele egy fantasztikusat. Olyan lassút és elmélyültet. Aztán felébredtem.

Na, mit gondoltok?

Ja, és végül sikerült repülnöd? Végülis én se hagynám ki a helyedben. Big4, neked szánok egy mélt, remélem, lesz időm megírni.

Viragocska