Edoemer az Idomar Creative Commons License 1999.04.10 0 0 94
Kedves Libegö,
valoban nagy megtiszteltetes lenne szamodra es elhiszem hogy szivesen fogadnad. De most komolyan.
Kornai: nem URL. Regimodi könyv 1998, azt hiszem Akademiai Kiado.
Kerdezd meg a holdudvart (lehet hogy ismerik is), de vigyazz, el ne csussz a Holdon. Ugyan ez igaz Gogl szakertelmere,(fia, felesege,es haztartasi alkalmazottja szakkepzeset nem ismerem, lehet hogy egy agytröszt all mögötte?), az, hogy egy zavaros idöben a - nagyon szintelen es nevtelen - orvosi karrierjet - politikaira cserelt meg nem sine qua non-ja annak hogy ert hozza. Mond, ismersz te egyetlen szakmai közlemenyt is töle? En sem.
De valoban komolyra forditva: Nincs egeszsegügyi koncepcio, nem volt a valasztasokkor sem. Gogl semmit sem dolgozott ki, azt hitte, hogy eleg, ha represental. Ha tevednek, legyszives küld el az URL-t. Mutass egyetlen egy allasfoglalast, intezkedest, melynek az erteke hosszab ideig, mint 3 het tartotta magat. Ha követed a sajtot azt magad is eszre vetted.
Sem en, sem Derek nem a szakertö kormanyrol beszel, mint egyetlen alternatvarol, hanem arrol, hogy szakertök nelkül egy kormany hoszu tavon nem funkcionalhat. Ez az, amit azok, akik ezzel foglalkoznak, mostanra eszre vettek.
Azt irod: "Orszag es a kormany el, lelegzik, annyira szakertotlenek nem lehetnek a fiuk"
Tudod, ezert hittek el az emberek a "Gulyaskommunizmust". Most mar azt is tudjuk, hogy ennek a filozofianak mi volt az ara, ill. ki fizeti.

Ölel:

E az I

Előzmény: Libego (62)