rinpoce Creative Commons License 2003.02.11 0 0 75
:-) Akroz!

Az álmokban az agresszio egészen mást jelent, mint a valo életben. Már az is kérdés, ki "csinálja" az álmainkat, és miért? Ugy tudom, jelenleg ugy gondolom, hogy énünk egy rejtett részét kitevö tudatalatti üzeni akar valamit kocos fejünknek, tudatunknak. Ennyi. A tudatalatti eszközeit még saccolni sem merném melyek, de mindenképpen eltérnek a megszokott hagyományos "üzenö" eszközöktöl, mint hang, látás tapintás.. Az, hogy nem értjük, pusztán komunikácios zavar, annak viszont jo nagy. A gyerekek 5,6 éves koruk körül nagyon soxor álmodnak ütös, nehéz rossz álmokat, ahol öket felnyársalják, megeszik, stb stb... Pedig ennek az az üzenete, hogy teljesen belépett az emberek világába, vége a csecsemökornak.. A CSECSEMÖT, a kis TIPEGÖT nyársalják fel álmában, nem öt..

Ugyanez elöfordulhat az anyáknál, akiknek felnöt a gyerekük. Sokszor álmodják, hogy a gsereküket elütötte az auto, lelöték, stb.. Pedig arrol van szo, hogy felnöt a kamasz, és már nem függ többé az anyátol..

A halál nem halált, inkább valamiféle kötödés, vagy korszak végét jelenti.. (Meg van, amikor nem)

Tudod, nekem nagyon erösen az a véleményem, hogy mindennel, de mindennel szembe kell nézni!! És, bár ebben a folyamatban támogatni lehet valakit, de helyette szembenézni a dolgokkal, ahogy vannak, senki sem tud..

Előzmény: akroz (57)