Blekk metálban én se vagyok túl járatos, de példának elsősorban norvég zkarokat illik említeni :)) Pl Mayhem, Burzum, ezek eleg trúk, előbbi tagjait némi templomgyújtogatással vádolták utóbbi meg az előbbi vezetőjének legyilkolása miatt ül éppen...
Egeszen pontosan Majhemiek a rajongoikat uszitottak templomgyujtogatasra, amit a felkegyelmuek meg is tettek, folgyujtottak egy kilenc'az eves norveg fatemplomot (illetve, ez az egyben biztos ok a hunyok, de norvegiaban ez nagyon elharapozott a blekkmetal kb. 5-6 evvel ezelotti eloretoresekor). Oket egyebkent Nemetorszagbol is kitiltottak, nem utolsosorban a helyi vagohidakrol beszerzendo levagott, megnyuzott marhakoponya-fetisuk miatt (csokoltatom az izlesuket :)) ), a Burzum elmebeteg enekese meg legjobb tudasom szerint epp koncert kozben lotte fejbe a dobost (a neve meg... hat szegyen, de nem ugrik be... mentsegemre szolgaljon, hogy mar regota nem veszem havi renc'eresseggel a Metyal Havert :)) ). Mongyuk nem biztos, hogy a racs mogott nem kozveszelyes, egy koncerten peldaul sikerult elopiszkalni a sajat beleit, amikor szejjelvagta a hasat egy torott uveggel...
(nem vagyok benne biztos, hogy a figura normalis)
Asszem belehallgattam már a zenéjükbe, de nem nagyon j5t be.
Teljesen megertelek. Regebben meg jobban birtam oket, de valahogy ebbol kinottem :)))
Ami viszont kellemes az pl a Satyricon, Borknagar, Covenant (ill mostmár The Kovenant vmi azonos nevű másik 1üttes miatt.)
Bezonam. Ez egyebkent egy eleg 'szedettvedett' tarsasag, eredetileg projektkent kezdtek, bar a Hellhammer (Civilben Axel Blomberg) nevu dobos arc most igy hirtelen nem is tudom, hany tarsasagban dobol, a (mar emlitett :)) ) Mayhemtol az Arcturusig, de a fel Arcturus es Dimmu Borgir benne van. Na sebaj :))
En csak a Nexus Polarist ismerem toluk, be is jon nagyon. Eloszor a boritojuk teccett meg :)))
COFfal nemtom mi bajod van nekem bejön a zenéjük.
Megmondjam mi? Semmi. Csak vicces a nevuk. COF. Nekem is volt COFfom, es lesz is. Most eppen nincs.
:)))
BAR az imidzsükön elég jókat tudok mosolyogni :)))
Pedig hol wannak mongyuk a Gwartol (akik nem tudom, hogy veszik komolyan magukat, szerintem sehogy) :))