BlackStar
2003.02.11
|
|
0 0
324
|
Látod, ezért nem érdekel a rap, meg a tuc-tuc. Bár Eminem: Without me nagyon bejön. :-)
Mire fel is mondtam ezt a dallamdolgot? Hammerfallt ismered? Tutkon jo sracok, mert csak 50 kilometerre laknak a SAAB gyartol :)))
Ezeket nem annyira ismerem. Hol találok rájuk?
A neten, meg a Hodbangerba'... :))) Telleg, letezik meg a Hodbanger? Mar vagy ket eve nem voltam ott, ami egyreszt szegyen, masreszt meg a net uralmat mutatja :))
Eloszor a Tragedyvel kezdd, az dallamosabb, az uccso 2 (?) kazijuk *erosen* depesmodos mellekizt tartalmaz (vonatkozo megjegyzesek: 1, ettol meg siman a sajat stilusuk 2, ettol nem lesz rossz, sot, 3, a depesmod jo.), az Aegis atmenet, az elotte levo Velvet Darkness They Fear meg meg a metalos-ubergotikus trend hatasait mutatja, ezek nagyon morcik, a Raymond L. Rohonyi nevu osnorveg enekesnek a vegere valszeg tyuxem nott a torkara :)) A Dagatt Hering meg alapvetoen mas zene, sokkal progresszivebb, no igen, egyertelmuen Anneke van Giersbergen hangja adja el oket, nagyon eroteljes, karakteres, meg hat nagyon tud banni vele. Itt mongyuk nincs annyi dallam, de szerintem be fog neked jonni.
(Noi enek talalhato meg az Otep nevu tarsasagnal is, egy ideig eltartott, amig rajottem, hogy nem Krisz Barz trillazik, hanem egy harminckilos csaj :))) ) |
Előzmény: Törölt nick (317)
|
|