Törölt nick Creative Commons License 2003.02.11 0 0 7334
Sziasztok!

Ki kell, hogy ábrándítsam magát kedves Pyramyd.
Az a Razzle nem én vagyok. Nem tudom, hogy miért írja hozzám a többi beírást, de azokat nem én követtem el. Az is furcsa, hogyha csak 4 hozzászólásom van "papíron" miért tesz oda vagy 10-15 darabot???
Na mindegy.
Azt gondolom, hogy azért leanyázni engem, mert elmondom a véleményem eléggé béna dolog. Sokan vagytok itt, akik ismeritek egymást, így azért elég könnyű hülyét csinálni belőlem.
Abban igaza van az egyik hozzászólónak, hogy egy bizonyos szint felett nem jó az órabéres terem. Viszont ha kirabolják a saját próbatermedet, akkor egy ideig nem biztos, hogy bele mer vágni még egy menetbe az ember. Én nem mertem, mivel több, mint kétmillió forintot vesztettem el, és nem akartam még egyet-kettőt.
Szóval akkoriban voltam pár helyen, nem is igazán a saját bandámmal, inkább ezzel-azzal, zenélni egyet.
Sajnos ezeknek a helyeknek a zöme eléggé egyszerű, inkább a kezdő zenekaroknak jó, abból is a már általam említett stílusokban.
Nekem ezek egyáltalán nem fekszenek, viszont volt egy-két kellemes csalódásom (Pl. az SP nevű hely, vagy a Patkánylyuk nevű szórakozóhely), ahol nem is az fogott meg, hogy jók a cuccok, mert nem azok, hanem inkább olyan otthonos volt. Nem világított a pofámba 15 darab neon, nem fagyott le a kezem, rendes volt a tulaj, nem baszogatott, megbízott bennünk, stb. Nem is tudom megfogalmazni, hogy miért.
Ellenben amikor a Pyramydnál voltam, akkor az egész hely barátságtalannak tűnt.
Kezdődött azzal, hogy a telefonba is azt mondta egy srácnak, hogy ez a legjobb hely, stb.
Erre egy tábla nincs kint az egész utcában, hogy merre kéne menni, illetve, hogy melyik gyárépületben van és hol.
Miután keresztülmész egy hullaház-szerű pincén és felmész 3-4 emeletet a cuccal, ott is vagy.
Egy ajtó és kész. Ott a hely. Dohányzás közben nem lehet leülni, hanem a folyosón kell állni rohadt hidegben.
A terem maga nekem nagyon barátságtalan, lélektelen, az említett okok miatt.
A cuccról sok újat nem tudok elmondani, nekem nem jött be. Itt valaki írta, hogy a kezdők mindig a hangerővel pótolják a tudást. Én pont ezt akartam elkerülni, és próbáltam halkan játszani.
A gitárcuccot igazából és akkor hallottam rendesen, amikor szemben ültem vele.
Mindkét oldalt próbáltam, de semmi. Az egyik oldalon a basszert hallgattam, a másikon magamat. Izgi volt. Ezek az erősítők, sajnos tényleg csak keményebb műfajnak valók. Én a full csöves cuccokat preferálom, pont a vastag, öblös hangzás miatt, ami nem karcol. Ezek nem hasonlíthatók össze vele.
A dobról nem tudok mit mondani, csak amit a dobos mondott: Soha többet. Ha ő mondja...
A basszus cucc akkorákat recsegett, hogy néha röhögésbe fulladta játék, de ez lehet, a mi hibánk, mert a srác, aki játszott rajta, nem ismerte a cuccot, nem is nagyon állítgatta. Segítséget nem igazán kapott hozzá.
Ráadásul próba közben megy a járkálás, telefonálás, stb, ami eléggé lehangoló szvsz.
Hát így most ennyit tudok írni, lehet anyázni, lebénázni, stb.