davidkoma Creative Commons License 2003.02.11 0 0 4
Dobzse, dobzse, jól van, jól van! :))

Irod: "Itthon az SO kezdetu patronokat talaltam mindenutt a neten, ami 3 tankos."

Az kétségtelen, hogy a "dömping-szaküzletek" kinálatában a leginkább fogyó patronokat lehet leginkább felfedezni, hiszen a kereskedö is csak abból él, amit el tud adni.
A Te masinádhoz is úgymond ritkább "elöfordulású" patron kell, ez más Epsonhoz nem használható, igy ha találtál volna is T0***** szériajelzésü patront netes árlistán, még nem biztos, hogy az pont T027201-es lett volna.

Én a fövárosban élek, igy nem neten kezdtem el vadászni patronokat, hanem körülnéztem a Nartók Béla úti Epson szaküzletben (van kb. havi bontású, nyomtatott árlistájuk), azon a T027401-es 5900+Áfa volt a múlt havi listán.
Ha jársz néha a "piros-kék" müszaki áruházban, ott is van T0***** patron, talán még utángyártott is. Az más kérdés, hogy mennyit kóstál itt egy eredeti patron.
A márkabolt mellett szól még a teljes körü papir-ellátottság is, valamint itt egyáltalán nem jellemzö a "félhülye bolti eladó" effektus.

Google-t használom én is lelkesen, de más dolgokra vadászok vele.
Azért kérdeztem csak a "neten keresett" dolgot, hogy lássam, merre tapogatóztál.
Ha jársz megint fizikailag arrafelé, ahonnét a "kicsikét" zsákmányoltad, akkor érdemes körülnézni kellékek ügyben is. Néha egész érdekes árakat lehet tapasztalni.
Amennyiben a printert is neten rendelted, akkor értelemszerüen nem aktuális ez a dolog.

Előzmény: wilard (3)