"ez hülyeség.. nem azért szarok mert nők, sok pasi is szar"
nem azt írtam, hogy azért szarok, mert nők, hanem azt írtam (lényegében), hogy szarok, pont.
odaírtam azt is, hogy elrettentő példaként a topicnyitó számára, hogy ha már zenélni akar, és mondjuk metalt, akkor okulhasson az angelusék példájából és ne nyomjon ilyen szart.
ne legyél már paranoiás, nem a nőket akarom fikázni meg ilyenek, egyszerűen arra akarok kilyukadni, hogy kibaszott sok érdekes, izgalmas metal-rock zene van, amit srácok nyomnak, és kibaszott kevés érdekes, izgalmas metal-rock zene van, amit csajok nyomnak. én pl. most hirtelen egy ilyet sem tudok mondani neked...és ebből mi következik? az, hogy ilyen-olyan okok miatt a nőknek ez a zene egyszerűen nem fekszik.
tehát: ahelyett, hogy leégetnék magukat valami szarral, inkább csinálják azt, ami fekszik nekik.
vegyük pl. az angelust, ugye te sem hiszed, hogy azok a szövegek, meg a külsőségek abszolúte belőlük fakadnak? persze, hogy nem hiszed, hiszen le is írtad, hogy valszeg inkább csak lekoppintották azt amiről azt gondolták, hogy mennyire fasza dolog. illetve próbálták lekoppintani.
emiatt lesz az egész ciki, mert se nem eredeti, se nem érdekes, ehelyett inkább buta az egész produkció. és ahogyan elnéztem a tagokat, azért már nem 16 éves tinipicsákról van szó, azért kicsit többet várna az ember az ilyen korú nöktől.
Lacuna Coil egyébként szerintem fos, de nem az énekesnő miatt, hanem a zenészek miatt. igencsak középszerű amit nyomnak, a legjobb számuknál is ötször jobbat nyomott a gathering, pl. a korai lemezeiken.
"Gothic zenék legjava fele nő (és nem ének!)"
most akkor tegyünk itt különbséget a gothic és gothic zene
kzött. van egyszer a Cure, mint gothic zene, előtte meg pl a Siouxie&The Banshees, meg ilyenek. Aztán van a Marilyn Manson féle industrial-gothic valami, meg aztán pl a Paradise Lost, meg egy halom skandináv banda.
te most melyikről beszélsz?
Csak azért mert ha a skandináv fajtáról(amit az angelus is igyekszik kopizni) akkor mondjál már nekem pár bandát, ahol a fő zeneszerzők lányok, ráadásul kurva jól nyomják? NE ÉNEKESEKET mondj!
"Persze, darálni fejrázva nem is a legjobbak a csajok, de hogynézne mán ki?!"
Na épp ez az, szarul nézne ki, mert kurvára nem illik ez a nőkhöz, nemtom mit eröltetik, biztos bizonyítani akarnak ...
hát ez baromi hosszú lett, bocs, nem muszáj elolvasni.