ez hülyeség.. nem azért szarok mert nők, sok pasi is szar.. megnéztem a site-ot, a szövegek tényleg rosszak, de ennek pl elsődleges oka, hogy nem tudnak angolul. (magyarul se..) és csak utánoznak ilyen bandákat, azt hiszik, elég beletenni a tipikus szavakat (death, angel, blood,...). Különben a letölthető számban szerencsére nem lehet érteni egy mukkot sem, ezért aztán nem zavaró :) A zenével nekem semmi bajom. Szerintem az, hogy nem szeretsz egy müfajt, nagyon nem releváns ebben a kérdésben.
Pontosan mi a ciki? Ismersz ugyanilyen stilust játszó bandát, amit nem tartasz annak (pl?)?
Azért van kevés jo nő metálba,mert kevés, nagyon kevés probálja meg egyátalán, mert nem is hallgatnak ilyet.. de plö mondjuk a guano apes estében nem lehet azt mondani, hogy "mégcsak olyan hangja sem lehet" .. és egy csomó metál vagy inkább dark illetve alternativ de kemény bandában zenélnek nők, csak ezzel senki nem foglakozik, mer mindnki csak a kommersz metált ismeri, ha lehet ilyet mondani ('tallika, maiden..) Lacuna Coil, pl? igaz, énekesnő. Vagy basszeros is sok van. Gothic zenék legjava fele nő (és nem ének!). Persze, darálni fejrázva nem is a legjobbak a csajok, de hogynézne mán ki?!