bervas: Nem rossz teljesitmeny:)))
Az unokaocsem ugyezt csinalja, csak o egy '64-es vagy '65-os (nem'tom pontosan) 05-os Java-val (Java Ideal a pontos tipus, ha jol emlekszem). A csoka 1500 Ft-ert vette a MEH-telepen vagy 2 napig butykolte, aztan azota mar megjart vele 2-3 veterantalalkozot. Az a kis masina fullgazon (mert hat ugye kb. 50-es tempo szokot lenni a turakon, es hat ahhoz neki igencsak huzni kell, sot van amikor meg utast is visz:) egyetlen problema nelkul vitte vegig a tavokat, mig pl. a Csepeleket lepten-nyomon szervizelni kellett. Bar ez szerintem inkabb csak annak volt koszonheto, hogy sokaknak ott van a kiglancolt masina, evente ketszer eloveszik, es egyszeruen nem jarnak vele annyit, hogy a kisebb nagyobb hibak elojojjenek, aztan meg mikor eljon a talalkozo ideje, akkor tuti beszarik alattuk a masina:)
Mert hat ugye attol, hogy a garazsba beindul a moci es szepen ketyeg, meg hogy a haz elott az utcan fordulok vele kettot, attol meg nem biztos, hogy hosszabb tavon, plane 40 fokos nyari hosegben (mert hat ugye a talalkak 90%-a jul-aug honapokra esik) is ugy muzsikal, ahogy kell.
Ez elozo irasodhoz, meg csak annyit, hogy mondjuk Pancsival is elegge extrem sport valami nagyobb orszaguton poroszkalni. Emlekszem, mikor nehany eve mentem Karcagra a Pannonia Weekend-re vagy ketszer-haromszor volt ugy, hogy baszom nagy nyerges vontatoval szo szerint lesodortak az arokba:)
Pedig hat egy Pannonia szerintem eleg nagy ahhoz, hogy eszrevegyek.