Kedves Szobacica :o)
Ez a topik megy már lassan 3-4 éve, soha senki nem bírta meggyőzni ezen embertársainkat, hogy mi a különbség egy közlekedési baleset, ( akár sajnos halált hozó végkifejlettel ) és egy gyilkosság között.
Sajnos a sötétség, a licshangulat, a csőcselék stílus, az érvek és tények teljes mértékü figyelmen kívül hagyása, egy bizonyos ember munkásságának ( hülye szó, de jobbat most nem tudok )és személyének utálatából következő ingerület ezeket az embereket képtelenné teszi arra, hogy reálisan gondolkodjanak, mert ennyit tudnak.
Az a felvetés, hogy ha valamelyik rokonoddal történne ilyen ls ismételten cselőd ülne a volán mögött, vagy ez történt volna, kedvenc vesszőparipájuk már egy ideje.
Természetesen, hogyha velem ill. rokonommal történne ilyesmi hasonlóan látnám én is is, azt hívják szubjektív megfigyelésnek, ezt ami itt kellen hogy történjen, azt kellene objektív megfigyelésnek hívni, de háát ez itten nem megy.
Mert háát a világban bármi is történik ( lásd beírások más teljesen ide nem illő ügyekből ) mindig azt hozza vissza, hogy ezt a köcsög rendőrgyilkost nem csujték le, és hogy ez egy mocsok szemét vadállat.
Namost, hogyha ezen emberekkel az történne, hogy az ő kedvenc zenekaruk, énekesük ( whatever ) karambolozna ( hangsúlyozottan, nem megölné, karambolozna ) valamely rokonukkal, akkor mi lenne ???
Mert engem a baleset ténye jobban izgatna, mint az, hogy ki volt a másik fél, mert ez sajnos a helyzeten nem változtat és ez esetben irreleváns, az releváns, hogy mi/miért történt.
Itt több embernek, unalomból, gyűlöletből, ostobaságból, van arra ideje, hogy fenntartson egy topikot, amelyben egy embert mindig újra és újra lealázthat.
Valószínüleg ez a legfontosabb dolog az életükben hiszen csunálják már egy ideje.
Nem egy entelektuális kihívás velük foglalkozni, én is csak meg sezretnélek kímélni tőle, én megpróbáltam már észérveket is felhozni, de nem mentem vele semmire.
Az abszolút befogadóképtelenséggel szemben az egyszeri ember tehetetlen.
Ha valaki(k)nek az a jelszavuk, hogy " Karthagót pediglen le kell rombolni ", akkor azokat kell hagyni nyugodtan játszani, biztos már gyűjtik egy ideje a pénzt a sóra is, hogy majdan fel is szórhassák.
Ez van.
“ There's a passage I got memorized. Ezekiel 25:17. "The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you." I been sayin' that shit for years. And if you ever heard it, it meant your ass. I never really questioned what it meant. I thought it was just a cold-blooded thing to say to a motherfucker before you popped a cap in his ass. But I saw some shit this mornin' made me think twice. Now I'm thinkin': it could mean you're the evil man. And I'm the righteous man. And Mr. 9mm here, he's the shepherd protecting my righteous ass in the valley of darkness. Or it could be you're the righteous man and I'm the shepherd and it's the world that's evil and selfish. I'd like that. But that shit ain't the truth. The truth is you're the weak. And I'm the tyranny of evil men. But I'm tryin', Ringo. I'm tryin' real hard to be a shepherd. “