Elöször is elnézést, valóban létezik Stylus PHOTO printer IS 820-as tipusszámmal.
Megnéztem a Photo 820s-t, a hozzávaló szines tintapatron tipusa: T027201 (bár ezt Te is tudod, csak eddig valahogy elfelejtetted közölni).
A lényeg a patron tipusán van, ha sikerül ilyet találnod, és a nyomtató korrektül müködik, akkor teljesen mindegy, hogy honnét szerezted be a printert.
Az én nyomtatóm se honi beszerzésböl származik.
A származási/vásárlási hely max. akkor érdekes, ha (garanciális) javitás válik szükségessé, de most ugye nem erröl van szó.
A tintapatronos kérdésre visszatérve támpontul szolgálhat az a tény, hogy a Stylus Photo 810/830/925 -ös tipuscsaládhoz a T027401-es tipusszámú szines patron szükséges.
Ez gondolom 5 tartályos, ahogy egy Stylus Photo szines patronhoz illik.
Azért csak "gondolom", mivel az én korábbi Stylus Photo 790-es printeremhez T008401-es szükséges, ami még nem pigment festéket tartalmaz, mint a T027-es patron.
A lényeg: A nyomtatódhoz szükséges szines patron tipusa az utolsó három karakter kivételével megegyezik a 810/830/925-ös tipuséval (T027***), ami talán nem akkora tragédia, mivel a régebbi csomagolású patronokon is csak a T008, T027 jelzések szerepeltek, igy arra lehet következtetni, hogy alkalmas lehet a nálunk problémamentesen beszerezhetö, Epson T027*** patron a nyomtatódhoz.
Azért (ha nem nagy fáradtság) irdd már meg, hogy miféle "3 tankos"-t találtál itthon a neten "mindenütt".
Akár privát-ban is.