Törölt nick Creative Commons License 2003.02.08 0 0 topiknyitó
Sziasztok,
Angolul jól tudó tasztaltársak segítségét kérném.
A következőről van szó: beneveztünk egy filmet a Mediawave Fesztiválra, a filmet szerencsére be is válogatták a versenyprogramba. Vagyis a nagy zsüri elé most kerül majd. A zsüri nemzetközi, a film magyar. Vagyis a film szövegét le kell(ene) fordítani angolra. Az én angoltudásom sajnos ehhez nem elég... :o(((, ráadásul sajna nem állunk úgy anyagilag, hogy külön fordítót megfizessünk. Ezúton keresek olyan segítőkész embereket, akik tudnának segíteni egy, azaz 1 A4-es oldal angolra fordításában (NEM sűrűn telegépelt oldalak). A teljes szöveg 11 oldal (helyesebben 10 oldal és még négy sor). Tintás Barnes ötlete alapján (köszönet ezúton is neki, és ezen topik ötletéért is) osszuk fel az oldalakat a fordítók között, talán így lesz segítség... A határidő a jövő hét csüt-péntekje.
A film egy vadászról szól, a feladat a narráció és néhány párbeszéd lefordítása. Nem nehéz szöveg, ezt megerősítették azok is, akik már belekezdtek a fordításba...
Elnézéseteket kérem, de ha jelentkezik vki, ne alapfokú nyelvvizsgával tegye... (Tudom, ide vmi olyasmi illene, hogy ajándék lónak ne nézd, de hát mégiscsak nem mindegy, milyen színvonalon megy majd a felirat...)
Köszönöm a segítségeteket előre is,
Derszu Uzala