Wet RinR Creative Commons License 2003.02.03 0 0 43
Szatmár! Az anamnézisről írt gondolataiddal teljesen egyet értek. Ezek után viszont érthetetlen az anamnézis hiányában írt diagnózisod. Én éppen emiatt javasoltam a bőrkaparékot (aminek az összege 1-2000 Ft), esetleg a vérvételt.
A tüneti kezelésről írtak is igazak, viszont szerintem fontos, hogy az állatok szenvedését a lehető leggyorsabban megszüntessük.
Azt még mindig nem értem, ha ennyi, viszketéssel járó betegséget ismersz, akkor miért pont a dermatomycosis diagnosztizáltad? Mi szól pl. egy túlérzékenységi reakció ellen? Én inkább igyekszem kerülni a neten a megalapozatlan diagnózisokat.
Az email-címemet ért bírálatodat (hotmail-es cím mögött bújkálok) sem értem. Miután az elmúlt 5 évben többször váltottam internetes szolgáltatót, így ezért használok független levelezést. de itt a fórumban is többször elhangzott a nevem és az elérhetőségem, valamint az internetes tanácsadó oldalam helye, ahol fényképpel és pontos névvel szereplek. Azért nem írom ki mindig a nevem, mert nem a rendelőmet kívánom reklámozni, hanem egyszerűen segítek, ha valakinek kérdése van.
A tegezést (amennyire én tudom) a fórumon eléggé eletrjedt. Eddig mindenki ezt használta, így a magázásodban bántó szándékot érzek. Kár, mert én nem ezért látogatom az Index fórumait. Zsolt
Előzmény: horszat (42)