FuRaCe Creative Commons License 2003.02.03 0 0 21
Sziasztok!

Nos, elkezdtem tegnap Haegemonia-t, nagyon látványos és ezzel együtt kezelhetetlen, eleinte, aztán persze meglehet szokni.
Ezzel nem is volt gond.

Viszont, már a második küldetésnél elakadtam,
ahol is ugye az a feladat, hogy a Fuji bányászállomást jutassuk el a Rhea bolygó közelébe és helyezzük üzembe, valamint a gyanús marsi hajókat vizsgáljuk át.
Ez pedig nem sikerült,
Kifogott magán egy ügynök, ez tarthatatlan magatartás, vesztettél üzenetekre ébredtem többszöri próbálkozásra is.

Több kérdésem is lenne:
Elöször is, pl. nem találom a UFFF csillagtérkép és információ adatbázist, ahol állítólag sok információ van kezelésről és sok minden másról.
Átnéztem szinte mindent, semmi ilyent nem találtam.
Amúgy is szegény a menükészlete ennek a játéknak, szóval nem tudom elképzelni hol lehet.
Másik:
Vizsgáljam át a gyanús marsi hajókat, nos ha 5 fele szakadok akkor sem elég a hajóim száma, hogy megfigyeljem az arra járó hajókat, ráadásul nem értem egészen mint jelent az átvizsgálás szó, mert csak lőni tudok rájuk, 7 proton vadász legalább 5 percig szenved egy kereskedő hajó szétlővésével ez elég gyagyi...
Vagy pl. eljutatom a Fujit a helyére, de hogy hogy kell üzembe helyezni, azt se látom sehol ill. nem tudom.
Vagy a másik, drága parancsnokom kiállt hogy héló két kereskedő űrhajót felszólítottunk de nem válaszolnak, lépjen közbe...
Nos, régi kis stratéger lévén, rögtön a térképen kerestem valami megkülönböztetett 2 kereskedő hajót... Hát nem találtam, 23 hajóból akkor most találjam ki melyikre kell lőni? Vagy ez hogy müködik?
Szóval láthatjátok, gyerekcipőben járok a játékot illetően, ha tudtok és van türelmetek, lássatok el egykét hasznos tanáccsal.

Köszönöm