hzolee Creative Commons License 1999.04.09 0 0 17
jajmá, ez a topik nagyon jó, remek lenyomata a t.asztalnak.
hogy mi ciki. Itt mindig a fikázás megy. Számoljátok össze, hány fikázótopik van.
minden ciki ami nem *ÉN* vagyok, igaz?
ciki minden autó, ami más mint az enyém.
ciki a festett haj, mert az enyém eredeti. ciki a smink, mert én ügyetlen vagyok, hogy megcsináljam, ezért nem is rakok magamra. Konditerembe járni is ciki, mert szégyellem a ványadt testemet a kajak manuszok között. Meg szoliba, mert én sosem merek bemenni a bombanők közé szürkeegér létemre. Szerintem meg ez a ciki. Aztán egymást erről nagyközösen meggyőzni. Szürke cuccokban meg eltebölcsészkaros tarisznyával görnyedten járni smink nélkül szimpla hajjal, mert én olyakirvaintelligensvagyok, engem a lelkemért szeressenek - ezzel meg is magyarázom hogy miért nem törődök magammal. Ez a q. ciki. Meg a magam előtt átölelve tartott dosszié (iskolacucc), hogy jajdefelsőoktatott vagyokénéppen. Ciki ilyenkor egy t-vel írni azt, hogy "kellett".

Halász, a kijjebbfelni stabilabbá teszi a kocsit. Mici, a háromküllős azért ciki, mert mindenkinek az van. Nekem meg nincs.

Namost, hogy leírtam hogy ez a topik miért ciki, leírom, hogy szerintem mi a ciki.
A háromküllős alufelni az az. Mert nem drasztikus a kinézete hanem olyan kerekített-gömbölyített mint ezek a mai kocsik. Ciki a fehér opelasztra (a rencerváltás ladája). Meg a piros széria szuzuki (előzőnek a trabija). Akkor sem vennék, ha lenne rá pénzem, de ezt persze senki se hiszi el nekem mert mindenki ezt mondja aztán befizet részletre.
Az is ciki, mikor fehér ingen átsejlik az atleta triko.
Meg az, amikor 1 gádzsi felöltözik q egyénien (azaz tucatmódon) - ez még nem ciki, csak az, hogy: - rádnéz ilyen "énvagyok ám a legjobb nő, hát te ki vagy kisfiam, lenézek rád innen fentről."
Ciki vörösboros kólát vedelni a közgázpincében, aztán másnap azt mondani "de jól szórakoztunk". Ciki a piálást "szórakozás"nak nevezni.

Ciki, hogy írtam ebbe a topikba.

z.