Kham Creative Commons License 2003.02.03 0 0 351
A képen bepillantást nyerhetünk a bronzkori Mhon'icha Show kulisszái mögé. Mhon'icha, aki egy örökké vidám mosolyú ogre, egy népszerű délutáni trécselő showt vezet unatkozó háziasszonyoknak és szabadságos zsoldoskatonák számára. A mai Showműsor címe: "Ma beszólok Mhon'ichának!". A kép főkompoziciója a showműsor sztárházigazdája Mhon'icha, aki bikanyakroppantó mosollyal invitálja beljebb első számú vendégét. A háttérben világító stúdiófények méginkább kiemelik Mhon'icha több női és férfi magazin címlapjáról jól ismert bájos mosolyát. Mhon'icha, akit a Griff ruházati szövetkezet öltöztet, a kor divatjának megfelelő keresztpántos gallért visel amit a nőnemű közönség és rajongók általában csak "megfelelően férfias, de mégis visszafogott"-ként szoktak általában jellemezni. Ruházatát a főképpen sztárműsorvezetők és független menedzserek körében elterjedt szőrős ágyékkötő egészíti ki. Jobb kezében laza eleganciával tartja a kor műszaki színvonala felett álló műsorvezető mikrofont, amely annyira illik a kezébe, hogy anélkül meg sem ismerik a hentesnél amikor nyers és kivérezetlen húst vásárol kislánya esti vacsorájához (akit természetesen egyedül nevel).

Mhon'icha előtt az egyes számú vendég Loui, (aki Louimizséről érkezett; mottója "Egy ogrénak nem való a showbiznisz.") látható, ahogy jobb kezével a földre esett színesített kontakt lencséjét keresi enélkül most az egyik szeme kék, a másik vörös. Bal kezével Mhon'icha felé int és egy pillanatnyi türelmet kér, nehogy már az első pillanatban nevetségessé váljon egész Louimizse előtt (később persze amúgy is ez lesz a sorsa).

A stúdióbejárat bal oldalán Eehvi látható. (Eehvi nem régen nyert meg egy BigBrothel nevezetű valóságshowt a helyi amfiteátrumban, ahol 12 hímnemű ellen állt ki, a nézők szemének állandó kereszttűzében. Minden nézettségi rekordot megdöntött Khre Nato-val a minótaurusszal vívott utolsó csepp testnedvig tartó végső párbaja. Eehvi mottója "Egy humán hölgy jobban illene a műsorhoz.") Eehvi rezignált utálkozó arckifejezéséből, (amit a stúdióba lépve ragyogó mosoly vált fel) tisztán látható hogy nem szereti Mhon'icha-t és már unja hogy mindenféle showkba cipelik. Lábával unott-lazasággal támaszkodik a falhoz, miközben haját kétkezes rövidpengéjű fésűvel fésűli.

A stúdióbejárat jobb oldalán Good-zsef látható (Good-zsef Stonemine-ról érkezett a stúdióba mottója "Eddig minden Mhon'icha show-t megnéztem.") Good-zsef álkomor arckifejezéséből tisztán látszik, hogy alig bírja visszatartani a nevetést, amíg Mhon'icha fejbe nem sújtja a mikrofonnal a kritizálóit. Eközben a falhoz is lapul mert nem akar útjába állni a folyton rohangáló alacsony szakállas és háromszög kalapot hordó főrendezőnek.

Előzmény: goldfinger (332)