smelang
2003.02.02
|
|
0 0
66
|
nekem még friss az élmény,mert nem mondhatom el magamról, hogy végleg felhagytam vele, de az elhatározás már megvan.
Összegezve azt mondanám, hogy nem bántam meg mert olyan élményekben volt részem, amikben tán máshogy sohasem.DE:nem találom a helyem, elvesztettem a barátaimat(ugyanis akik voltak még benne vannak a buliban, akik meg nem voltak témánál azokat kicsit unalmasnak találom,és nehezen tolerálom őket)olyan hétköznapi szórakozóhelyek nem elégítenek ki(remélem ez változni fog)és valahogy a legjobb dolgok is kicsit szintelenek(tudjátok van jó,jobb...és valahogy vesződik a legjobb)én is 4kemény évet töltöttem a bulipalettán, azt aztán rendesen kiaknázva. Kedvencekről: spurit(ma már, és szinte végig pfúj, csak a hatás miatt, nem szeretetből), eki:ott volt a listán, de egyre kevesebb volt amit nyujtott, egyre kevesebb időre...és eljutottam oda is hogy nem éri meg, + hozzájött, hogy ugye 3dbig volt érdemes próbálkozni, utána már nem sokat nyújtott(én legalábbis ezt a tábort gyarapítottam)szóval a full-full kedvenc a pszichodelik...lsd-meszka-gomba.Na ebből már ami a csövön kifért.De valahogy az lett ami itt már nem egy paciensnek:CSÖMÖR. Csak nehéz kicsit a visszaút a "normál"világba. |
|