Micimackó Creative Commons License 1999.04.09 0 0 7
Majdnem mindennel egyetértek amit írtál Halászkirály, de én a háromküllős alufelnit nem sorolnám a ciki dolgok közé. Egyetlen kivételt tennék, egy ismerősőm 4 ütemű trabantjára tetetett, de hogy miééér ??? Máig sem értem. Egyébként teljesen normálisnak tűnik a srác. Na az tényleg ciki volt. És marha nehéz volt megállni röhögés nélkül, amikor begördült az alifelnis trabant.

Én mindenféle autómatricázást ciki kategóriába sorolok. Ide tartoznak még a fekete abakú, alufelnis rohadó kasznijú kormot okádó 25 éves BMW-k és Merdzsók is. Az is marha cikis. Meg a "Kuka utas vésd az észbe..." és hozzá hasonló matricák a műszerfalon. Lópatkó a hűtőrácson.
Asztali ventillátor nyersgumiba ragasztva a műszerfalon (full-extra, ezt is trabantban láttam).

Ciki még a fülbevalós fickó, a skinhead, a lófarkas bunkó, a tetkó, az orrkarika, a bomberdzseki (főképp élesre vasalt vászonnadrággal és vászon tornacipővel). Fésű a farzsebben (a nyeles főképp). BoneyM-es netán indiános zsebtükör. A zsebtükör amúgy is ciki, ha nincs rajta semmi, akkor is. A Lennon szemüveg, főképp ha fekete. Esős, borult időben mindenféle napszemüveg ciki.

Ciki a padlizsánszínűre festett hajú nő, meg minden ilyen plasztikszín, legfőképp a magyartarka (falusi fodrászok többszinnyomású remeklése). Az emancipő (bár el kell mondanom, láttam már olyan nőt emancipőben akinek a kedvéért mélyen hallgattam volna eme véleményemről)

Nagyon ciki az a ház aminek a vakolatába üvegport kevert a "mester", hogy csillogjék csak az az új kégli. A legcikibb az amikor műanyagkeretes indiános zsebtükröket nyomnak a friss, még lágy vakolatba, és hagyják belekötni, imigyen diszítve a házat.

Nagyon ciki az internet forumokon és IRC-ken nick mögé bújva csúnyán beszélni, gyalázkodni, anyázni.

No most ennyi. Persze sok lenne még de ezek a legcikibb cikik.

Előzmény: Halászkirály (5)