kicsiarabella Creative Commons License 2003.01.31 0 0 423
Kedves grancy!

Szerintem jol teszed, ha megprobalsz türelmesnek lenni a baratnödhöz! Irtad, hogy ö is szereti es egyre jobban tetszenek neki a latex ruhak. Van egy ilyen mondas, hogy "türelem, rozsat terem". Vannak olyan emberek, akik nem rögtön, hanem egy kis idö elteltevel jönnek ra a jo dolgokra es idöre van szüksegük. Szoval erdemes az un. türelemjatekot jatszani, meg ha sokszor oly nehez is! Ezt mondjuk az elet minden területere ertem.
Hiszen a gyümölcsnek is idöre van szüksege, mig beerik es gondolj csak bele, milyen erzes egy zöld, eretlen almaba harapni vagy egy edes, csillogoan pirosba!Mert ugye van különbseg!

Szia Partus!
Szoval rolam annyit, hogy legjobban a latex anyag tetszik nekem. A baratom miatt vettem fel eddig, hogy neki örömet okozzak. Most mar nekem is tetszik! Igaz, lassan jutottam el idaig, a parom segitsegevel. Egyebkent szerinted baj-e az, ha az embernek nincsenek különösebb, extrem igenyei a szexben? Es ez idövel valtozhat-e?

Kedves MrsLat!
Tanacsaiddal teljes mertekben egyetertek! En itt-mint nevem is mutatja-kicsinek erzem magam, mert annyira azert nem vagyok tapasztalt ebben a temaban.Bar idövel...lehet. Alapjaban veve "konzervativ bensövel" rendelkezem, de ez nem jelenti azt, hogy "bezarom az ajtokat" es szemellenzös lennek.

Puszi mindenkinek!
kicsiarabella