Szia!
Megerősiteni nem tudom a hirt.
De egyet mondhatok:nekünk is nagyon kinti telkünk van (Érd legutolsó utcája Sóskút felé), és a földutak miatt valóban igen nehéz megközeliteni (elméletileg és gyakorlatilag is)+ azért is mert igen elvétve látni utcatáblákat. Esküszöm ahányszor megyünk megszemlélni a "birtokot", annyiszor tévedünk el. És képzeld nyáron vagy ősszel már ott szeretnénk lakni :-)))
milyen kalandosan lesznek egy ideig a hazaérkezések (keressük csak meg hol is lakunk???) :-)))
Egyébként a kérdezett lehajtóról egy pár hónappal ezelőtti érdi újságban tényleg azt irták, hogy tavasszal elkezdik megcsinálni. Azt nem tom, hogy ebből mennyi lesz igaz.Merthogy Érdnek sokkal több egyéb megcsinálnivalója lenne az utakkal kapcsolatban.
Én azért elgondolkodnék a helyetekben a telekvásárlásról. Mi azért vágunk bele, mert adott a telek. De baromi egyszerű dolgokat végiggondolva (egy szintén érdi lakos "szólitott fel rá) azért itt nagyon nem rózsás a helyzet. Nekem ha már ott fogunk lakni és netán eszembe jut, hogy elfogyott a tej (kenyér...,stb) min. 3-4 km-t kell megtennem, hogy valami használható bótot találjak.Nagyon sok részen nincs szennyvizcsatorna, rendes út... Iskola, bölcsi, ovi??? Ezen is elgondolkodtunk, ha belevágunk a gyerek-projektbe, akkor mindenféleképpen kell még egy kocsi, ahhoz, hogy ne kelljen majd szerencsétlen kölköt egy órával hamarabb felkelteni, csak azért, hogy bejussak a "belvárosba" vele, valamelyik intézménybe. Úgyhogy szerintem 1x gyertek el, barangoljátok be a nálatok levő környéket és vegyétek számba a lehetőségeket.