Soká Creative Commons License 2003.01.25 0 0 700
Kedves hapic, miután én csak kibic voltam Vácon, és az is csak lélekben, arra hagyatkozva "kritikuskodtam", ami az anyatopikból és a tárról kiderült számomra. Nyilván jó buli volt, de a távolmaradóknak nem marad más mint a képek és a vélemények. Én meg úgy érzékeltem, hogy viszonylag kevés kézzelfogható vélemény, tapasztalat szűrődött le. Persze magam sem tudom pontosan, hogy mit vártam volna...
Ami pedig a "tesztet" illeti, nem várok én műszaki precizitást, szerintem különösebb gond nélkül be lehet lőni például a fókusztávolságot, ha egyeztetjük, hogy mi legyen a kép két alsó sarkában. Csak úgy kell komponálni, hogy legyen ott egy "tereptárgy".

Na, hogy ne legyek teljesen off, nem tud valaki olyan lelőhelyet ahol ugyanaz a valami megörökítődött egy G-valahányassal és egy D30/D60-al is? Engem ez érdekelne igazán. Magyarul, hogy a két kategória között, csak a végeredmény tekintetében, tehát a képminőségben, mekkora a különbség? Ha ilyen nincs talán megkérhetnénk Devereaux kollégát, neki D60/G2 párosa van, ha jól emlékszem.

Előzmény: Hapic (698)