oszibá Creative Commons License 2003.01.25 0 0 37
OTP.

Kérem szépen az OTP egy komoly intézmény, csak azt kellene eldönteni, hogy a lakosság van az érte, vagy fordítva???
Már többször előfordult, (gondolom sokunkkal) hogy néhány perces pénzfelvétel, vagy befizetés végett több félórákat kell várakozni.
Az új bilétás rendszer sem sokat segített a sok fölösleges várakozáson.
Tegnap azaz január 24-én 10: 41 –kor 644 számú bilétával odaálltam a pénztár elé pénzfelvételi szándékkal és végig hallgattam, hogy a pénztárban ideiglenesen helyettesítő szemüveges fiatalember hogyan gőz meg egy nem túlképzett idős urat a jó pénzbefektetésről. (több mint 10 perces beszélgetés után sem derült ki, hogy a leendő delikvensnek van e TAJ, meg adóazonosítója)
Párpercen belül szaporodott a hallgatóság egy csekkbefizető, majd egy újabb pénzfelvétel reményébe érkező hölgy ügyféllel.
11: 14-kor a hölgyvárakozóval együtt távoztunk, nekem megvolt a heti kötelező 33 perc, várakozás a hölgy pedig ment egy újabb parkoló bilétát váltani.
Igaz a 644 számú bilétát magammal hoztam emlékbe.
Valahogy azt sem értem mi tart több mint harminc percig egy diákszámla megnyitása? (ez egy régebbi decemberi eset)
Akkor több mint 40 percvárakozás után hárman távoztunk dolgavégezetlenül.
Ezeket lehetne sorolni, nagyon ritkán van olyan, hogy egy 3 perces tranzakciót sikerül 10 perc alatt elintézni.

Nem ártana az OTP vezetésének elgondolkodni: Lakosság van az OTP-ért, vagy fordítva???