Kham Creative Commons License 2003.01.25 0 0 313
Régen az ókori időkben amikor még a fogkefe- és fogkrémgyártók nem szerveződtek világméretű összeesküvésbe a globalizáció frontján, nehéz idők jártak a kezdeti fogkefe- és fogkrémgyártómanufaktúrákra. Az emberek többsége foghigéniás célokra elegendőnek tartotta illatos gyökerek rágcsálását, ezért a fogkeféseknek új vevőkör felé kellett piacot nyitni. Jelentős célcsoportnak igérkeztek az Ötujjas Medvefarkasok népe, akik rettenetes szájszaggal rendelkeztek féktelen húsevő életmódjuk és a legelemibb fogmosási műveletek elhanyagolása miatt. Sir Amodent messzeföldön híres fogkefedíler elsőként érkezett az Ötujjas Medvefarkasok vezetőjéhez Nocavityprotection-höz, büszke mosollyal arcán nekikezdett az AmodentRapier típusú modell fogkőeltávolítási bemutatójába (a hatásos közvetlen ajánlat érdekében nagy sziklákat kis sziklákká zúzott demonstrációs fogkeféjével).
Ám ekkor Nocavityprotection megkérdezte tőle: "Nem is tudom, eléri ez az izé a hátsó fogakat is?" Sir Amodent-et egy másodperc alatt beburkolta vevője szájnyílásából érkező szagfelhő, és fuldokolva a földre zuhant. Holttestén megfigyelhető, ahogy az utolsó pillanatig kétségbeesetten kapkodott levegőért: bordái kitágultak, hasizmai feszültek és letapadtak, arca elfeketült a vérben felgyülemlett toxikus anyagok miatt.

Ekkor lépett elő a másodikként érkező Lady Colgate (aki szintén messzeföldön híres fogkefedíler volt), de Nocavityprotection-nek már nem volt türelme végigülni mégegy közvetlen ajánlatot ezért egyből nekiszegezte a kérdést Lady Colgate-nek: "Hhhát maga mit hhhhozott?", és várta hogy a hölgy is rángatozó hullaként fejezze be földi pályafutását. Azonban az Ötujjas FarkasMedvék főnöke nem tudta, hogy Lady Colgate egy PaulPuszta nevű helyen nőtt fel egy sajttermelő atya és egy bőrcserzőműhelytulajdonos anya egyetlen lányaként, és Nocavityprotection szájszaga legfeljebb halvány gyermekkori emlékeket hozott elő belőle. A képen Lady Colgate büszkén tartja magasba a ColgateSteelsharp fogkefét rajta a Colgate BlueLight fogkrémmel. Megfigyelhető hogy mekkora előrelépés történt a fogkefetudományban az ókori fogkefék óta. A ColgateSteelsharp-on például egyáltalán nincsenek sörték, sokkal inkább egyfajta fogpiszkáló-csiszolókő kombinációra emlékeztet. Egy másik érdekesség a képen a Lady Colgate bal (nézőink számára jobb) kezében szorongatott kezdetleges fogselyem próbálkozás, amely vastagsága miatt csakis a Medvefarkasok között volt eladható, ők viszont hatalmas mancsuk és karmaik miatt nem tudták volna rendeltetészerűen használni, ezért egy nyéllel kellett ellátni. Lady Colgate élénk taglestésekkel éppen arról mesél hogy a Colgate BlueLight fogkrémet használók mosolya (a fogkrémhez hasonlóan) bevilágítja a legsötétebb éjszakát is. Nocavityprotection-t szemmel láthatóan annyira lenyűgőzi a marketing bemutató hogy még a szája is tátva maradt.

Sajnos a történet nem végződött heppienddel, amint ezt fogkrémtubusokból összeállított barlangmozaikokból megtudták a régészek. Az Ötujjas Medvefarkasok, a kezdetleges fogkefe technológia és fogkefe kezelésük gyakorlatlansága miatt, többször súlyos balesetet szenvedtek fogmosás közben. A sorozatos tragédiák végül odavezettek hogy felmondták szerződésüket a Colgatettel és teljesen hátat fordítottak a szájhigéniának. Végül szájszaguk annyira erős lett hogy már egymásét sem tudták elviselni, ezért lehetettlenné vált a faj további szaporodása, kihaltak.

Előzmény: goldfinger (307)