ko_imre Creative Commons License 2003.01.24 0 0 422
T. Flacika!

Nem akarom a Suzihoz hasonlitani , Isten ments!
Csak nem szeretném ha a festék lepattogna, vagy mindig ujra festegessem javitóval, vagy idővel elkezdene rügyezni a rozsdától, bár tudom 12 év a gari.
Ugyhogy azért biztosan jobb lenne, ha valamilyen puhább gumi szerü anyagból lehetne rárakni.
Mégha esetleg nem is kifejezetten a Citromhoz való is, hanem valami más tipusé, de gond nélkül felszerelhető lenne.
Neeeeem ?????
Egyébként a család már kinézte a szinét is, ha lesz a következő akcióban ilyen (Pasztell kék metál) egészen világos, ("alig észrevehetően") kék belőle.
Már alig várom. Tegnap érdeklődtem. és azt mondták, hogy az 1,4 Playbackből már nincsen.
Kiváncsi vagyok,hogy mikor jön ki a legújabb Xsara akcióval a Citroen. Főleg abban bizom, hogy egyáltalán lesz ilyen ujra. Hasonló felszereltséggel ,mint a Perfect volt.
Jobban szeretném , ha a Xsara jönne be igy akcióban a családnál ,mint az Astra G.
Mert ugyi a pénztárca is sokat befolyásol a vásárlásnál. Ugy indultunk kezdetben ,hogy Thaliát veszünk kb. 2.5 Mill., 2.6 Mill. körül.
De aztán egy kicsit feljebb tornásztuk az összeghatárt és ugy nézett ki eddig , hogy felszereltségben (biztonsági és kényelmi egyaránt), méretekben, megbizhatóságban az árral is összevetve a Xsara a befutó a családnál a hasonló kategóriáju kocsik közül.
Még azt is megcsináltam és megcsinálom ,hogy ha látok egy Xsarát a városban ,akkor megpróbálom megkérdezni a tulajt ,hogy mi a véleménye róla, és mik a tapasztalatai a kocsival kapcsolatban.
Eddig nem voltak riasztó hirek. :-))
Nem egy-két évre vennénk meg az uj kocsit ,hanem kb. 10 évre. Igy nem mindegy mennyire sok hibája jön elő a gépsárkánynak.
Sokat nem autóznék vele (kb.7-8000 km / év) és garázs is van. Ugyhogy csak kitartana majd ennyi ideig.

Előzmény: Flacika (421)