Latex Bond Creative Commons License 2003.01.23 0 0 354
Josila !

Köszi a Pecsa rendezvény-infót !!! Mindenképpen megpróbálok elmenni ! Remélem, nem csak meghívóval lehet látogatni, hanem helyben vásárolt belépővel is ?!? Apropó, Te hogy jutottál meghívóhoz ??? :o)

MrsLat !

Igazán kedves Tőled ! Valóban most nekilódult a topic, de azért nőciktől még nem mondhatnám, hogy "zsongana"... :o)) MrLat adagolási módszerei mindenképpen rendkívül figyelemreméltóak, hiszen Személyedben tapasztalhatom az eredményességét !!! :o)) Valamit tudhat a párod...
Köszönöm a "felhomályosító" felajánlást a barátnőmmel kapcsolatban, komolyan élnék vele valamikor, ha nem bánjátok ! Persze ehhez először jó lenne összeismerkedni Veletek mintegy "teljesen véletlenül", spontán... :o))
Nem is szándékozom megtagadni önmagam ! Némi kompromisszumra természetesen hajlok a párkapcsolatomban, de csak annyira, amivel nem "nyomorítom meg" szignifikánsan a személyiségem. Persze mindezt a jelenlegi kapcsolatom keretein belül próbálnám megvalósítani, tehát semmiképpen sem adtam még föl a reményt, ellenben a barátnőm hozzáállását sem vagyok képes gyökerestől felforgatni. Bizonyára létezik Mrs Latex Bond - lehet, hogy pont az Ő személyében -, csak ezen status "kifejlesztéséhez" szükséges "nevelési módszeremben" nagy segítségemre lenne egy pozitív példakép...
Ja, és köszönet a LINO bolt címéért !

Grancy !

Előre is bocsánat, ha most mégsem bizonyulnék olyan kimerítőnek és hosszúnak, ahogyan azt tőlem megszokhattad, de egy eléggé átfogó kérdést tettél föl, amire tényleg nehéz válaszolni.
A Heavy Rubber életérzéssel kacsolatban talán először javasolnám Gummiboy honlapjának megtekintését (ha már az ugyanilyen című, a műfajban szinte Bibliának számító újsághoz nem juthatsz hozzá) és ha a képek böngészése nyomán "megmozdul" Benned valami, akkor jó eséllyel pályázhatsz a "heavy-kedvelő" címre ! :o)
A latex-fétisnek ezen ágazata már jócskán túllépett a pusztán ruházkodási célzattal gyártott gumitermékek istenítésén és inkább azt lehet mondani, hogy rendkívül szoros házasságra lépett a bondage-, a póni-játékok, a light asphyxia vagy légzéskontroll illetve a teljes izoláció fétiseivel, ahol a fő szerepet már különböző extrém külsejű (szinte földönkívüli benyomását keltő) maszkok, gázálarcok, gumiból készült szaunazsákok, vákuumágyak, kényszerzubbonyok és duplafalú, nyomás alá helyezhető blow-up (felpumpálható) ruhák játsszák.
Mivel szinte összemosódnak az egyes fétiságak határai, így a játékokhoz alkalmazható segédeszközök rendkívül változatosak és számuk szinte határtalan, de lefőbb közös vonásuk az alapanyagukban van, valamint a játékok forgatókönyvében, amelyek esetében többnyire a kiszolgáltatottság érzésének végletekig való hajszolása a fő cél. A heavy elnevezést onnan kapta, hogy ezek a gumieszközök közel sem olyan finom vékony "ruházati latexből" készülnek, hanem a rendeltetéséből következően meglehetősen vastag, szinte elszakíthatatlan (kemény?) gumianyagból, hogy a bondage-hatás a lehető legteljesebb legyen.
Hogy hol próbálhatod ki ezeket ? Hát itthon nem, az tuti, mert ezek túlságosan drága és egyedi cuccok, amelyek már inkább a luxuskategóriába tartoznak. Ezért nem engedhetik meg sokan maguknak, hogy ilyen szenvedélynek hódoljanak. Így aztán a heavy kedvelőit nem csak az elhivatott és odaadó partnernek, hanem a pénznek a hiánya is sújtja, semmint hogy bizarr szenvedélyét napról napra nyugodtan kiélhesse.
A megoldás : gyűjtögetni, gyűjtögetni, gyűjtögetni és megrendelni a cuccot mielőbb ! :o))))