GonoszGumi Creative Commons License 2003.01.23 0 0 52
Megvan a 100. új nick. Mindegyiket kipróbáltam ezen a kurva nagy Indexen, egyik sincs 0 hozzászólásnál letiltva. Mi van itt, alszanak a modik? Egész nap ezt csináltam. Most már abbahagyom, holnap elkezdem bejáratni őket más fórumokban. Van kb. 20 totál idióta nick, olyan version9-szerű, sok dögletes, depis, ossziáni semmitmondásra szánt, vidám, filozófikus, kötözködő, szóval minden ami kell.

Ha egy darabig nem lennék, az csak azért van, mert szakmányban gyártom a hozzászólásokat más fórumokban, hogy mégse 1-2 hozzászólással állítsanak be a Metakazamatába, és jó megtévesztőek legyenek. Meg persze még legalább 200-at létre kell hozzak. Az még egy kis időbe telik.

(Kaptam egy szoftot, amibe különböző stílusú sémamondatokat, szavakat, szójárásokat lehet belelopni másoktól, erre már nagy szükség volt, mert képtelenség annyi stílusban írni, már idáig is sokszor előfordult, hogy az agresszív nickek etyepetyéztek, vagy a kurvoid nickek szőrösen és szakállasan szóltaltak meg, szal ilyesmik. Azt is nagy meló lesz feltölteni.)

Előzmény: --http-- (42)