Üdv!
hkr:
Az izlandi tűzhányó nem is olyan rossz ötlet! Nagyon jól lehet modellezni mondjuk pl egy rendőrrel, aki egy csillagszórót tart a kezében, miközben az egekig szökik a vérnyomása,
mert rájött, hogy épp hülyét csinál magából. Ha megcsinálod, garantált az első helyezés.
Ha kell, megbundázom. :))))))))))))))))))))))
Biosz:
Én is a Fotomarket mellett teszem le a voksomat, bár utoljára csúnyán bepaliztak. :(
Dec 19.-én elküldtem nekik 15 képet, és jeleztem, hogy amint hívnak, értük megyek személyesen
(karácsonyra kellettek volna a képek). Nem hívtak. A múlt héten, többszöri utánajárás után (végre)
kiderült, hogy a képek 20.-ára kész voltak, csak nem szóltak. Ez van. :(
De volt alkalmam a váci talin 5 különböző cégtől összehasonlító képeket megnézni, és a legszínhelyesebb,
és legtöbb árnyalatot tartalmazó képek ettől a cégtől voltak.
A többi rendelésnél mindig korrektek voltak, személyes átvételnél is, és postai utánvételnél is.
9x13-ast nem hívtam, de a 10x15-ös 54Ft/kép. A többi árat a honlapjukon megtalálod.
Én fit módszerrel hivatom elő a képeimet, mert nem mind kerül albumba (jellemző rám,
hogy pillanatnyilag 1 sincs albumban), így ha megmutogatom az ismerősöknek, a kis fehér keretet
nyugodtan összetapizhatják, és nem lesz tele a kép ujjlenyomattal. :)
Deville:
Akkor lepkézni csak a konditeremből megyek, izzadtan, tusolás nélkül. :)
Egyébként hova jársz lepkézni?
N.R.B