Latex Bond Creative Commons License 2003.01.22 0 0 338
Fvs !

Szia ! Nagyon örülök, hogy újabb latex-kedvelő párocska tiszteli meg a jelenlétével kedvenc topic-unkat !!! Úgy látszik mégsem olyan "fehér holló" a gumirajongó lány kis hazánkban ! :o)) Ha van kedved, írj Te is Magadról, amit meg lehet osztani velünk és reméljük Mrs.Fvs is ellátogat egyszer társaságunkba ! MrsLat-nak feltett kérdéseim például Veled és a pároddal kapcsolatban is érdekelnének ! :o)
Jól tettétek, hogy nem vásároltatok itthon, lásd a topic-ban korábban leírt Nivoshop-os negatív tapasztalatokat... Igazán jó latex divat- és fétis-üzlet majd csak akkor lesz nálunk, ha egy külföldi érdekeltségű (nagynevű) cég lát némi üzletet a hazai keresletben és saját boltot nyit Magyarországon. Addig latexválasztékban Magyarországnak marad a biciklibelső és a műtős kesztyű...
Lakk anyaggal kapcsolatban a Taylor Dance tánckellékest (Bp. VII. Hársfa u. 5.) emlegettük, de sokaknak fenntartásai adódtak az anyagot illetően ár illetve minőség szempontjából. Mindenesetre Budapesten náluk volt szerencsém találkozni az eddigi legtűrhetőbb minőségű lakk anyaggal - habár ezt is ki kell tudni fogni (általában csak 2-3 tekercsnyit tartanak belőlük). A (83)-as hozzászólásomban megtalálod a linket a honlapjukra.
A másik használható bolt Pesten a Little Paul, ahol valóban nagyon-nagyon kedvesek az eladók és méretre megcsinálják a kért holmit. Bár én még nem rendeltem Náluk, csak vásároltam kész ruhát, de itt többen is beszámoltak már a pozitív tapasztalataikról a méretre szabással kapcsolatban. Továbbá nekik a szemük sem rebben, ha fiú rendel magának női holmit, ez a világ legtermészetesebb dolga Náluk ! Ők a Teréz krt. Oktogon és Király u. közötti szakaszán találhatók egy kapualjban. Még sok ilyen boltra volna szükség itthon, de több nincs ! Legalábbis Pesten !
Az utolsó mondatodra, melyben a szexuális életetekre utaltál, csak annyit bírok kinyögni : Istenek vagytok !

Egy apró gondolatébresztő Nektek (persze ez mindenki másnak is szól): március 8-án lesz az évente 2-szer is megrendezésre kerülő Bőr- és Cipőhét, amelyen alapanyaggyártók is jelen szoktak lenni. Itt elő szokott fordulni vékony ruházati műlakk is, nem csak cipőnek használatos vastag lakkbőr. (Mer' ugye azt mindenki tudja, hogy a ruhának használt lakknak semmi köze a bőrhöz, csak egy speciális műanyag réteggel bevont szövetről van szó! A lakkréteggel bevont valódi bőrt a sprődsége és a vastagsága miatt többnyire csak a cipőgyártásban használják.)
Nagyon régen (amikor a régi BS még nem állt lángokban) és ott rendezték meg a Bőrhetet, akkor ott láttam külföldről származó gyönyörű anyagokat és sikerült kialakítanom egy jó kis magánkapcsolatot egy beszállítóval (egy hölggyel! :o)), aki ruházati lágy PVC-t is árult. Én marha, csak azért nem rendeltem akkor, mert nem volt akivel megvarrathattam volna a megálmodott ruhakölteményeimet. Hiba volt, mert azóta sem tudom elérni ezt a csajt, a telefonszáma meg megváltozott... Na, ez nem ide tartozott, csak annyit akartam ezzel mondani, hogy akinek lesz egy kis ideje, az nézzen ki majd a kiállításra !

MrsLat !

Köszi az őszinte válaszaidért, a Ti párosotok is hatalmasat nőtt a szememben ! :o)) Aki a nászéjszakát latexben tölti, rossz ember nem lehet !!! :o))))) Veletek esküszöm nagyon szívesen összejönnénk a barátnőmmel egy kis baráti csevelyre, hátha hatással lennél rá ! ;o)
Már hogy volnál offtopic ??? Ide nem csak a született LLP fétisisztákat várjuk, hanem a "nevelteket" is !!! :o)) Pláne, ha lány az illető ! Szóval gratulálok Nektek, na !
A heavy-től meg szerintem nem is állhatsz már annyira messze, ha egy kicsit is tetszett az, amit írtam ! :o)) Ez egy olyan érdekes ága a gumiimádatnak, amit valaki vagy ki akar próbálni vagy sem. Szerény véleményem szerint olyan nincs, hogy valaki csak egy kicsit érdeklődik iránta. Előbb vagy utóbb meg fog érlelődni Benned vagy a párodban az elhatározás és szerintem ezt nem szabad visszafogni : ami mindkettőtöknek jó, azt meg kell valósítani, mert ezáltal (is) színesedik a nemi élet ! Persze ehhez egyáltalán nem szükséges külföldre rohanni, hiszen Ti ott vagytok egymásnak ! Én csak azért próbáltam ki (mellesleg jó drága pénzért) egy fizetős helyen, mert tudtam, hogy a 0-hoz konvergál annak az esélye, hogy olyan lánnyal jöjjek össze, akit ez kicsit is felizgat majd. Márpedig ezt addig akartam megvalósítani, amíg nem élek senkivel tartós kapcsolatban, így senkinek sem okozok az extrém vágyammal lelki traumát.
A heavy-ben egyébként még megvan az a szépség is, hogy a játékokhoz kitalált eszközök és ruhák kiagyalóinak fantáziája hála az égnek rendkívüli módon dús és végtelen ! Annyiféle új dolgot találnak ki, hogy ebben az életemben nem is fogok tudni mindent kipróbálni... :o)))