patrona Creative Commons License 2003.01.22 0 0 5
Hali!
Én is ezzel szívok már vagy 3 éve. Kispest(is)en lakom a Fö utcában, és ennyi idö alatt egyetlen szolgáltatót sem találtam, akik tudnának szélessávot biztosítani.
A környék kábeltévés ura(Radiant RT, egy kis köcsög senki társaság, aki felvásárolta a környéket, hogy itt kalózkodhasson) eleinte csak hitegetett, hogy év végére lesz net a hálózatán, aztán év végén, hogy jöv? nyárra, és így tovább, mostanra meguntam félévente telefonálni. UPC, Matávkábel term. emmiatt kizárva, ahogy írtad ADSL szintén kilöve.
Egy halvány reménysugár volt az Enternet rádiós nete, de amikor kijöttek mérni, 0 jel, de mondta a faszi is, hogy az utcában vagy 50 házban volt már, és sehol semmi.
Most sikerült találni egy Cvysoft(asszem így írják) nev? céget, akik az Ady Endre úti lakótelepen helyeznek ki antennát, arról elvileg már ide is jön jel, de mindíg kitolják a telepités határidejét 2-3 héttel, mikor már itt lenne az ideje...

Csak arra lennék kiváncsi, hogy ki a felel?s ezért az állapotért, és hogy az önkormányzat tudna e valamit tenni. Talán össze kéne fogni, gondolom nem csak mi ketten vagyunk így a kedves kispesti polgárok közül...

Előzmény: NeoXon (4)