Latex Bond Creative Commons License 2003.01.21 0 0 326
Djt !

Köszi a kiegészítést és a helyreigazítást dzseki ügyben, látszik, hogy MONCLER témában még nem vagyok otthon ! Lack-plastictól meg elnézést, ha feleslegesen ráugrasztottam volna valami gagyi cuccra ! Első pillantásra jónak tűnt, de úgy látszik, ezt az anyagfajtát is hamisítják már... Pedig azt hittem, elég jártasnak vallhatom magam a bóvlik kiszűrésében, de úgy látszik engem is be tudnak palizni... Sorry, Lack-plastic, a jószándék vezérelt, hidd el !!! :o(

MrsLat !

Ki kell, hogy ábrándítsalak : egyedüli nőnemű vagy a topic-ban és gyaníthatóan nem csak az írók között... Bár remélem ez meg fog változni idővel !
Mindenesetre érezd jól Magad köztünk és várjuk a picit részletesebb bemutatkozásod - már ami abból itt elmondható !
Egy dologban máris sikereket könyvelhetsz el : fellendítetted a topic-ot, mivel kérdések áradata fog Rád zúdulni, csak győzzed őket megválaszolni ! :o))
Kezdem mindjárt én : hogyan sikerült az "uradnak" bevezetnie a latex világába ? Csak divat szinten érdekel a latex, vagy ennél mélyebben is megmozgatja a fantáziádat (Heavy vonal) ? A párod fétisizmusa szélesebb látókörű és Te csak csatlakoztál ehhez egy ponton vagy pedig maximálisan fedi egymást az érdeklődési körötök ? Mennyire épült be a szexuális életetekbe a latex imádata : csak színesítésképpen jelen van néha vagy szükséges velejárója ?
Bocs', ha elsőre túl indiszkrét lettem volna... (Természetesen nem kérdezek olyat, amire én ne válaszolnék bármikor bárkinek, ha érdekli !)

Előzmény: djt-122 (322)