AliceCsodaországban Creative Commons License 2003.01.20 0 0 3
Nézd, először is az a véleményem, hogy sokkal több nő érzi így mint aki be is vallja, mert manapság szinte szégyen bevallani ilyesmit, rögtön valami rendellenességre gyanakodnak.

Másodszor is szerintem tök normális amit érzel, végső soron a nőknél a szexuális vágy nagyon is együtt jár a tehesség kívánásával. Ha teherbe esik az ember, egészen más hormonok lepik el a szervezetet, amelyek a szülés után hirtelen kiürülnek - figyelj a szavamra, majd ne csodálkozz, ha a szülés után mindenen bőgni fogsz mint egy kisgyerek, ez annak lesz köszönhető és szintén tök normális dolog.

Harmadszor is, mondhat bárki bármit, régen minden terhes nőt - ha nem is tiltottak, de azt mondták nem ajánlatos - a terhesség első és utolsó harmadában a nemi élettől. Az első harmadban a túl nagy alhasi vérbőség néha még vetélést is okozhat, az utolsó harmadban pedig koraszülést. Mondom: okozHAT, egyáltalán nem törvényszerű és nem gyakori, de ez is benne van a pikszisben.

Meglátod, ha már túl leszel a gyermekágyi folyáson is, milyen örömmel művelitek újra! (Secperc alatt újra terhes lettem én is, szóval ha nem akarsz rögtön utána megint szülni mint én, majd vigyázz a védekezéssel.)

Előzmény: klorka (2)