edeskicsilany Creative Commons License 2003.01.20 0 0 82
Hello! Hát nálam éppen aktuális a kérdés, teljesen kész vagyok tőle. Nekem ugyan csak egy napig tart ez a görcs, és a hangulatom sem szokott nagyon depis lenni, de koncentrálni azt nem tudok. (Élvezet így dolgozni...)

Szóval ha jól olvasom, csodaszert még senkinek sem sikerült feltalálnia. Én nem vagyok hajlandó gyógyszert bevenni, úgyhogy próbálkoztam már sokmindennel. A cickafarkfű tea egy ideig bevált, de aztán már annyira undorodtam az izétől, hogy hányingerem lett tőle, úgyhogy kénytelen voltam abbahagyni.

Most fürdőolaj-formában használom, és nagyon jó a hatása. Az a titka, hogy (hál' istennek) elég pontosan jön a menszeszem (bár nem szedek tablettát, ld. no gyógyszer), és mindig reggel jön meg. Így ha előtte este beáztatom magam :) egy jó félórára egy ilyen cickafarkos fürdőbe, másnap semmi bajom.

Sajnos ezt tegnap elmulasztottam... :( Most szívhatom a fogam, szidhatom az aljas módszerekkel operáló természetet, aki így akar minket rávenni arra, hogy folyamatosan teherbe essünk. :)

Kitartás lányok, biztos, h. mindenkinek van természetes ellenszere a fájdalomra, csak addig bírd ki, amíg megtalálod... :(

ÉKL