Tecs Creative Commons License 2003.01.19 0 0 19
Egyre többb úgynevezett "humorista" felfedezte, hogy az ellenzék lehet csak a humor célpontja a számukra, a hatalom csak rendkívül kivételes helyzetben

Megoldás: mindenki azt nézze, ami tetszik neki. Nem lehet elvárásokat támasztani. A HH védelmében megjegyzem, hogy a jelenlegi ellenzék most is és kormányzása alatt is sokkal karakteresebb megnyilvánulásokat produkál, néha a szó jó, de gyakrabban a rossz értelmében. Sok-sok csinnadratta, felhajtás, körítés - szinte minden a gagyi felszínről szólt.
Persze, hogy hálás téma a korona átmasíroztatása a Parlamentbe és az ottani körülugráltatása operett huszárokkal, sujtásos, kócsagtollas, rókamálas díszmagyarokkal. Hálás téma a humoristának a koronaúsztatás, a hungarocellből kifaragott ötméteres pótkorona mutogatása egy kishajó fedélzetén, stb. A jelenlegi ellenzék négy éven át ostoba politikai marketinget folytatott, naftalinos nosztalgiákra és felmelegített félelmekre bazírozva. Mindez tálcán kínált hálás témát a humoristáknak. Ugyanakkor voltak hiánypótló, előremutató, fejlődést megalapozó gazdasági döntések is, amelyekkel a Fidesz propaganda gépezet nem tudott mit kezdeni, pedig éppen azokat kellett volna "eladni" a lakosságnak. Talán nem kellett volna elhinni, hogy a választókat ugyanúgy kell megszólítani, mint a mosópor reklámok ostoba célközönségét.

A mostani kormány szürke, nehéz rajta fogást találni. Fábrisanyi egyébként még akkor beállt fideszesnek, amikor abból sok pénz nézett ki és dicséretére mondom, ott is maradt. A jobbosok nézzék az ő műsorát, hadd legyen meg a humoregyensúly.

Előzmény: terrateniente (-)