Törölt nick Creative Commons License 2003.01.18 0 0 164
Öcsisajt, én ilyet soha nem mondtam. Csak azt mertem pedzegetni, hogy a hülye N-21 szisztémájuk, meg a fizetőképes kereslet lezuhanása miatt fingott ki a biznisz az országban. Ahelyett, hogy ezt őszintén beismerték volna (ez szerintem még imponált is volna a tagságnak) mit csináltak?
- Elkezdték sikerré tupírozni az évről évre tetemesen halmozódó kudarcot,

- virágzó gyarapodássá hazudni a forgalmazók tömeges kilépését (kb. 30 ezer regisztrált tag van, a 8 évvel ezelőtti 70-80 ezerrel szemben)

- a forgalom átmeneti növekedése érdekében szemet hunytak a szomszédos országok lakói által fals magyar címeken folytatott illegális sefteléseknek,

- önjelölt üzletemberek és pszichológusok kezdték el magyarázni a bizonyítványt különféle rendezvényeken a tudatalatti meg az agytréning meg a fókuszálás szerepéről, kétségbeesett igyekezettel, hogy a szar üzleti helyzetről mindenki figyelmét megkíséreljék elterelni.

- egyik sikertelen próbálkozás követte a másikat (vásárlói klub, Amagram Plusz, Family cup, stb.)

- mindíg ment a nagy duma, hogy majd így az E-business, meg úgy az elektronikus kereskedelem...közben más cégek pedig szépen lenyúlták az elektronikus kereskedelem túlnyomó részét...

stb., stb...

Előzmény: csibra (162)