Penta Creative Commons License 1999.04.08 0 0 96
Jó oké nem vagyok szemellenzős!!!!!!!!
Na akkor vázolom az elképzelésem:

Szerintem is a probléma tényleg ott kezdődik amikor megszünik az adatforgalom és valamelyik modem ezért bont (nem az enyém). Persze azt is mondhatnánk mit akarok ez tök természetes, hogy az én hőn áhított kis csomagjaim dugóba kerülnek és megállnak és a modem ezt megunja és bont. Ez ok, csak akkor jön a problem amikor mondjuk épp akkor akadok el amikor történetesen a DataNet honlapját akarom megnézni. Szerintem ekkor kéne a legstabilabbnak lennie a kapcsolatnak (tízszeres bővítés, stb....).
Namost szerintem a bejelentkezés úgy történik, hogy hívok egy helyi számot aminek a végén a szerver ami kapcsolatban van a DataNet központi kiszolgálójával (ISDN, vagy valami optika) a helyi szerver és köztem meg MATÁV analóg. Namost szerintem a helyi szerver az tényleg helyi tehát nem hiszem, hogy az adat itt "városon belül" akad el mert mint írtam ez már ki lett próbálva szerintem tehát marad a szerver és központi szerver közötti rész ami gubancos lehet.
(szerintem,szerintem,..........kicsit sok de mindeggy:o)))))))))))))))

Persze hivatalosan mutogatnak egymásra:o((((((((

Ja NEM UTÁLOM A DATANETET, ha igy lenne akkor már rég MatávNetes lennék, de a matávot (direkt kibetű) ellenben nagyon nem csípem és ezért morfodírozok annyi, hogy csak nem kéne...........

bot Nem tudom mi lehet az ok:o((((((( De már fizetnék is érte ha valaki megmondaná!!!!!!!!!!!!!!!!!

MORFONDÍROZOK.......

u.i. ha a szövegem érthetetlen lenne akkor majd kiadok egy javítást:o)

Penta

Előzmény: bot (95)