ohiki Creative Commons License 2003.01.17 0 0 54
Jó napokat!

Liziről a bassetről már olvashattak a bassettes topicban, de van egy másik kutyám a Fruzsina, aki egy terrier méretű, Ír farkas külsejű kis kutyuli.
Nos Frufru befér a falunk ABC-jének raktárán lévő ajtó alján és el szokott lopni minden érdekes dolgot. Eddig két szál gyulai szárazkolbászt és egy füstöltsertéskörmöt hozott, de szemtanuk beszámoltak már egy kimért zacskó tepertőről is.
A kocsma néhány méterrel odébb van, amikor bejön a délutános busz és leszállnak az emberek, Fruzsi elkezd a becsukott kocsmaajtóban vonyítani. A pofámról a bőr leég hogy még kétszer sem voltam odabent, de a kutyám úgy csinál mintha engem várna. Viszont nagyon hasznos kis eb, mert minden nála kisebb termetű lény megfog és az óljába cipel. Amíg ez patkány vagy egér az OK, de mikor egy komplett alom kismacskát találtam az ólban, a vér meghült bennem.
Augusztus végén egy Vasárnap vettünk Hevesen egy kis vietnámi malacot, Mancika lett és kedvencnek szántuk. Hétfő du 15 órára Fruzsi el is zavarta a portáról, úgy hogy októberben fogták meg a falu szélén.
Most így hétvégére ennyi!