AZt, hogy az emrikaiak gondolkodnak inkább hagyjuk. SZVSZ olyan sötétek, mint a fekete éjszaka. Az autóikat meg 2 okból viszik szervízbe:
1. Azt sem tudják nagy biztonsággal eldönteni, hogy melyik végén van a motor, mert iskolarendszerül és egyéb hatások révén számunkra megdöbbentően szűk látókörűek. ' dolgot megtanulnak, azt többé-kevésbé jól csinálják, és annyi. Ezt alátámasztandó ismerősöm kiment melózni. Elkerült egy építési vállalkozóhoz, lakásokat alakítottak át. A kollégák amikor megtudták, hogy a srác egyszerre ért a fóráshoz, festéshez, tapétázáshoz, csavar tekeréshez, félistenként kezdték tisztelni. Aztán elment az szafari parkaba kertészkedni. Ott is feladta a leckét. Nem kézzel rakta zsákba az összegyűjtött leveleket, hanem 2!!!!! gereblyét használt egyszerre. Ha vizuálisan nem megy, legközelebb kifejtem. Szerintem a szerencsétlenek azóta is ezt gyakorolják, de még mindig nem megy.... Na ezeknek ki kell írni, hogy vazze, ha te lyukasztod ki a köcsög kupont, az kevés. Igazold a blokkal. hehe
2. Megtehetik, hogy szervízbe viszik a kocsit, mert van rá zsé. ha nem lenne, már ők is tudnának autót szerelni.
AKi meg megeszi a fosóbogyót, az szarjon be. Megint visszatéretem egy korábbi témához. Tájékozódni!
Az amerikai haverod meg ne itt verje a nyálát. Menjen haza, és akkor nem bassza át senki Magyarországon. Legalább a mekkdonáldsz is nyereségre tesz szert, mert jó átb@$z mindenkit, és lesz egy tonna bögréje. Belátom az a cél.
Sajnos most le kell lépnem, nagy valószínűséggel csak hétfőn tudom folytatni ezt a magas röptű paranoid eszmecserét.