josila Creative Commons License 2003.01.15 0 0 314
Hi!
Hát sajnos egyáltalán nem központi eleme a filmnek, a fetisuzmus:(. A Jay és Csendes Bob-ban, a latex cuccot csak a betörés idején viselik a csajok. Persze jobb, mint a megszokott tipikus betörőszerkó, a sima fekete kezeslábas :) , a Tomcats meg egy ugymond vígjáték, ugyhogy az a jelenet is viccesnek volt kitalálva, hogy a kis, visszahúzódó könyvtároscsaj az ágyban átváltozik...gondolom szerintük ez nagyon vicces téma, tovább biztos nem jut el az agyuk, ugyhogy a szokásos... :((((
De azért örülök, hogy pl a Jay...-ben nincs negatív töltete a dolognak, csak jelen van a latex, és ez igen dícsérendő és követendő lenne, hadd szokják a népek.

no minden jót mindenkinek!

Ja, esőkabát pl a Baross utca-Körút találkozásánál van egy boltban. A nyár elején vettem ott kettőt: egy nem átlátszó, nagyon fényes, nagyon citromsárgát, meg egy ui. pirosat. Teljesen megfelelő az anyaguk. Bár legutóbb(egy hete), mikor arra jártam, a kirakatban csak ganyibbakat láttam futólag, de be nem néztem, és sokféle volt. ( a körúttól kb 50m, kifelé, valami templom felé kell elindulni, és a bal oldalon van)

A pirosamat egy lány lenyúlta(na jó, elfelejtette visszaadni), a sárga meg elhagyódott valamelyik fesztiválon :(((((

josila

Előzmény: lack-plastic (312)