terrateniente
2003.01.15
|
|
0 0
84
|
Punikoma, ha netán összefutna valahol a dr.Regös haverjával (netán a fürdőszobában, a tükör előtt) :Đ, akkor legyen kedves megkérdezni tőle, hogy ugyan mi ösztökélte arra, hogy az álrala gyűlölt magyarok közül egy olyan magyart támogasson meg a Bush elnökhöz intézett levelével, akinek az apja nyilas minisztereknek volt a miniszteri titkára, nevezetesen Magyar Élet Pártja egyik "jeles" antiszemita miniszterének, Jurcsek Bélának, de szolgálta Szász Lajost is, akit 1945 után háborús bűnösként kivégeztek, sőt Medgyessy Béla Désen ténykedett minisztériumi alkalmazottként 1944-ben, amikor onnan Dés zsidó lakosságát Auschwitzba deportálták. Ha jól értettem dr. Regös szavait, éppen az a problémája szegénynek, hogy ilyen magyarok intézték el az ő népét, és emiatt haragszik most a leszármazottakra. De akkor Medgyessy Péter mégis miért kivétel, mitől jobb magyar ő dr.Regösnek, mint mi, többiek? Meg dr.Regös úr azt is kifejtette, hogy a kommunistákat sem csípte soha. Medgyessy Péter ráadásul kommunista is volt, sőt titkosrendőr, a KGB irányítása alatt álló kádári tikosrendőrségnél. Nem értem, mégis miért felel meg dr.Regös úrnak Medgyessy Péter, miközben a Medgyessy-féle apák által elkövetett bűnök miatt utálja az egész népet? Nem értem, punikoma, legyen olyan kedves megkérdezni dr.Regös urat, ha összefut vele valahol! Előre is köszönöm! :Đ |
Előzmény: punifeladat (83)
|
|