aloe Creative Commons License 2003.01.13 0 0 100
Egy doktornő tapasztalata az Aloe First-ről

"Az elmúlt napokban egy anyuka az alábbiakat mondta el:
Négyéves kislányom fürdéséhez készültem. Kinyitottam a melegvíz csapot, közben kimentem a fürdõszobából. Kislányom bele akart menni a kádba, de megijedt és beleesett a forró vízbe. (A villanybojler maximális fokozatra volt állítva, a kifolyó víz 85-90 °C-os.) Kikaptam a síró gyermeket a vízbõl és azonnal First-tel kezdtem fújni a bõrét.
A gyermek rövid idõn belül megnyugodott, ahogy fokozatosan csökkent a fájdalma. Én több órán keresztül fújtam a First-öt, majd az ezzel átitatott lepedõt tettem az égett bõrre. Azt tapasztaltam, hogy nem keletkeztek hólyagok, kb. 3 óra intenzív kezelés után a bõrpír is megszûnt.
Hálás vagyok annak, aki megismertetett a termékekkel és áldom a pillanatot, amikor csatlakoztam az FLP-hez és megvásároltam néhány terméket.
Az elõzõ történetet azért tartottam fontosnak megismertetni mindenkivel, mert ebben a leglényegesebb mozzanat, hogy azonnal a First tel kezdte meg a gyerek kezelését. Ha hosszabb idõ telik el az égés és a kezelés megkezdése között, a bõr felhólyagosodik és az eredmény kevésbé hatékony. Bár a fájdalom rövid idõ után megszûnik, a bõrpír is eltûnik, de a hólyag beszáradásához már 3-4 nap szükséges. Eredménynek ez is kiváló, hiszen fájdalom nélkül telik el a gyógyulási idõ.
Feltétlen meg kell említeni a First gyógyító halását a szájüreg szinte valamennyi kóros elváltozása esetén.
Fekélyek, hólyagok, fogíny-gyulladás — melyek csak 10-14 nap után váltak tünetmentessé a hagyományos gyógyszerek mellett — First használatával 3 nap után meggyógyulnak, miközben a beteg megszabadul a fájdalomtól, amely nagyon lényeges, fõleg kicsi gyermek esetében.
Nem csak a fent említett anyuka, de én is hálás vagyok azért a pillanatért, amikor úgy döntöttem, hogy megismerkedem a termékekkel. Bízom kitartásomban, hogy még éveken át képes leszek megosztani tapasztalataimat és felkelteni az érdeklõdést az eddig kétkedõkben, hogy minél elõbb eljusson az információ minden rászorulóhoz.
"

Dr. Kassai Gabriella