Törölt nick Creative Commons License 2003.01.13 0 0 94
Sziasztok! Na látom az kell a topic beindulásához, hogy pár napig ne nézzek be! :)

Örülök, hogy jópáran megosztották véleményüket és megerősítettek abban a hitemben, hogy nem vagyok egyedül.

Arra kérdésre, hogy miért jó az nekem, hogy látom ahogy a feleségemmel szeretkezik valaki egyszerűen és bonyolultan is lehet válaszolni.

Azért jó, amiért a marhapörkölt. Jó érzéseket, kellemes borzongást, emelkedett lelki állapotot, szexuálisan többszörös izgalmat okoz. Igaz a marhapörkölt nem! :) A példát csak azért hoztam, mert van aki szereti a marha pörköltet van aki nem. Aki nem szereti, annak nagyon nehéz elmagyarázni, hogy mit érzek amikor eszem. Ezért aki kíváncsi arra, hogy mit érzek, amikor szeretkeznek a feleségemmel az gondoljon arra az érzésre, ami saját maga számára a legjobb, amikor a partnerével szeretkezik.

Nem érzek sem többet sem kevesebbet. Kettesben is tökéletesen ugyanazt érzem, mint hármasban. A hármas inkább egy olyan érzés most még, mint amikor kettesben valami újat próbáltunk ki még anno. Képzeld azt el, amikor egy olyan dolgot próbáltatok ki a pároddal, amiről előtte már álmodoztál, aztán megbeszéltétek és utána a gyakorlatban megvalósítottátok. Ami ha tetszett utána akár rutinná is válhatott. Persze mi még koránt sem tartunk a rutinnál, sőt még rendkívül az elején vagyunk, éppen ezért az érzés egyedi, különleges és izgató.

Sőt nem is szeretnénk ha rutinná válna. Azt szeretnénk ha ez megmaradna különleges szexuális desszertnek. Illetve szerettük volna mielőtt nejem úgy döntött, hogy nem szeretné többé a hármast. Bár ez a nem szeretné szerintem nem is miatta, hanem miattam van. Aki olvasta eddigi írásaimat az tudja, hogy az utóbbi időben gondok adódtak a házasságunkban. Nem a 3as miatt. Viszont pár hete rákapcsoltam és csak réges rég tapasztalt szeretetet és szerelmet vittem a családba. És pár napja ismét felragyogott a reménysugár. Szóval mindennek és az ellenkezőjének is én vagyok az oka bizonyos tekintetben. És ez jó érzés, mert tőlem függ, hogy mit hozok ki belőle.

melch