Irdatlan Angelo Creative Commons License 1999.04.07 0 0 40
" A Kockázatviselés a szerződésben leírt dátumtól érvényes ( Lásd m. Gorcsev), a felmondás pedig akkortól érvényes, hogy Te megkaptad a felmondó levelet, vagy lejárt a befizetett összeg érvényességi ideje."

ez viszont eleg logikusan hangzik. szerintem ebbe bele lehet kapaszkodni.

Ha megengeditek elmondom - bar ez szegeny Zakon nem segit - hogyan kotottem biztositast itt Norvegiaban (tartozkodasi engedellyel).

Felhivtam a biztositot hogy autora szeretnek biztositast kotni. Mondtak OK, milyen kocsi? kezdtem sorolni, riaszto van benne? nincs csak immobilajzer, OK, legzsak? ja. OK. fogja-e 20 even aluli vezetni? nem.aszondja X osszeg. nem is erdekelte hogy van-e rajta serules vagy ilyesmi. mondtam hogy volt nekem Mo-rol tobb mint egy ev balesetmentes vezetesem a kocsival, kapok-e valami bonuszt. hat, 10% OK ha tudom igazolni. mondtam neki hogy egy par heten belul. jol van, elhiszi, csak majd kuldjem el. Hat akkor ez megvolt.

Mondom kene valamit a lakasra is kotni, pontosabban mivel berlem, a tulajnak van tuzkar vizkar oszkar biztositasa, csak az ingosagokra betores ellen. valodi ertekuk mondjuk 1,5 M HUF. Kerdi mennyi ertekre? 3 M? mondom lehet 4,5-re? lehet, akkor ez plusz 3e HUF evente.

kesz. no idopontegyeztetes, no sasolo maca...
ja persze, kevesebb betores is van, de elkepeszto hogy mennyire birjak meg mindig a bizalomra es tisztessegre alapozni az eletuket.

na jo, az is igaz, hogy egy tilos parkolasert meg fizethetsz 15e HUF-ot....

Előzmény: Münci (38)