"... mert én határozottan elitélem azokat az Indexes topikokat amelyek semmi mással nem foglalkoznak, mint Dr. Regös Péter mószerolásával."
Regös en bloc mocskolja a magyar népet. Mit gondolsz, ezért talán fényesre kéne neki nyalnunk?
"...hanem arról amit ö nem szeret, vagyis rólatok és arról a beteges "magyar kultúráról", amit ti itt védeni próbáltok vele szemben."
Védje a rosseb, a magyar kultúra létezik, és létezni is fog akkor is, amikor Regösnek már az orvosi kartonja is szétrohadt valamelyik pszichiátria raktárában.
EGyébként mi alapján mondod, hogy "beteges"? Tudod, amit mi itt kultúrának tartunk, az (egyetemesen)szép és jó, ergo elggé nehezen lehet beteges. Legfeljebb az lehet az, aki annak gondolja.
"Aki kétségbe vonja azt a jogát, hogy szabadon véleményt nyilvánitson Magyarországról, a annak népéröl, kultúrájáról, politikájáról és szokásairól, az nemcsak mafla, hanem a demokrácia esküdt ellensége."
Szóval Regösnek szerinted lehet véleményt nyilvánítani rólunk, de nekünk nem Regösről. Érdekes a demokráciafelfogásod.
"És aki egy ilyen megnyilvánulást ámokfutásnak nevez az maga az ámokfutó."
Persze. Aki engem lehülyéz, az hülye. Na ne röhögtess már.
"A magyar az egyetlen nemzet a földkerekségen, amelyik még mindig képtelennek bizonyult szembenézni azzal az aljas gyilkos múlttal, amivel már a világ minden népe szembenézett."
Nem tudom, de a kommunista 40 éva alatt, mintha nemigen titkolták volna azt a gyilkos múltat (saját legitimitásukat is erősítendő), tehát ismerjük a történelmet, épp eléggé, hogy ne akarjunk ezzel a részével még egyszer szembenézni.
Nyugodtan eLhiheted, hogy én személy szerint sajnálom azokat a rémtetteket, és tőlem telhetően mindent megteszek azért, hogy ez mégegyszer elő ne fordulhasson, de ezen túl mit vársz? Sem az időt nem tudom visszaforgatni, sem pedig hamut nem fogok szórni a fejemre azért, amihez nekem személy szerint közöm nincsen.
"Ez az, ami képtelenné tesz benneteket mások kritikus észrevételeinek befogadására, megértésére és az abból való tanulságok levonására."
Dr. Regös "kritikus észrevételeit" (gyűlölettől átitatódott ocsmány fröcsögését)elolvastuk, megértettük (Regös utál bennünket, mint a ****-t) , a tanulságot is levontuk (Regös kezelésre szorul).
Szerintem Regös light-okra sincs itt szükség.