szia!
Az, hogy rád ilyen nagy hatással volt a dolog, szerintem azt jelenti, hogy ha foglalkoznál a dologgal a gyakorlatban is, valószínűleg tehetséges lennél benne. (Ez így kicsit hülyén hangzik, de ez is olyan, hogy valaki könnyebben tud transzállapotba kerülni, valaki nehezen, valaki meg sehogy.) Meg mondjuk az is lehet, hogy az ottlévők nagy része fogékony volt (miért is mentek volna oda különben), és kollektív élmény volt.
Régi vágyam a sámánkodás gyakorlása. Egyszer már eljutottunk egy barátommal odáig, hogy elkezdtünk dobot csinálni, mert ugye ha vásárolod, azt meg kell tisztítani, és az bonyi.. aztán persze rájöttünk, hogy megcsinálni még bonyibb :) Például cserzetlen állatbőrt szerezni Magyarországon szinte lehetetlen. Azért nekem sikerült. De aztán valahol mégis elakadt a projekt, valószínűleg őszre fordult közben az idő, és nekem a "városi sámánizmus" (nézzünk a panellakásunkban északkelet felé, etc) meg annyira nem jön be. Meg igazából nem nagyon lehet tiszta dobot csinálni úgysem, mert az már tényleg extra durva, szögeket, ragasztót meg ilyesmiket helyettesíteni természetes dolgokkal. Azért nem akarom feladni végleg, szerintem keresek valami dobkészítőt majd, aki azért nem tömeggyárt, meg aztán valahogy megoldjuk a megtisztítását is. Na, hát egyelőre ennyi.