Ki tudja...
2003.01.12
|
|
0 0
88
|
Sziasztok.
A topictémánál maradva: én sem tartom beteges dolognak a 3ast, sőt kifejezetten kellemes is lehet. _De!_
Én megpróbáltam a párommal, és egy harmadik sráccal. Igen bonyolult volt, mire összejött, de végül sikerült. A srác régi jóbarátom, tehát a probléma vadászpuskával történő megoldása semmiképp sem volt alternatíva :-)), legfeljebb abban nem voltam biztos, hogy a felénél nem mondom azt, hogy elég.
Végül nem mondtam, végigcsináltuk, de azt hiszem, mégegyszer ilyen felállásban nem mennék bele.
Ha mondjuk a barátom meg én lennénk, plusz egy _idegen_ nő, akkor igen. De többet sem az én páromat nem osztom meg mással, sem más párjába nem "pofátlankodom" bele. Pedig nálunk mind3an benne voltunk, nem voltak "nézeteltérések" a témában, és egyik részről sem volt negatív visszajelzés, de azt hiszem, nem tenném meg újra.
Ha legközelebb megint úgy érzem, hogy ilyesmit szeretnék, akkor majd a haverral felkeresünk valami igen-igen jól kinéző prostit, aztán hajrá.
De maradandóan meg tudja rontani egy ilyen affér akár a baráti- akár a párkapcsolatot (bár hála istennek nálunk egyik sem történt meg).
Nem biztos, hogy világos voltam, de igyekeztem... :-))
Én. |
|