Többször kaptam már invitációt életemben többes szeretkezésre. (Nevezzük annak.) Egyszer belementem, kíváncsiságból. Nem vágytam rá igazán, de intellektuálisan érdekelt, hogy milyen lehet. Szörnyű volt. Ez önmagában nem is igazán lényeges, magánügy.
Ami miatt mégis írok, az az, hogy az ottani krapeknak volt az a mániája, hogy azt élvezte, ha kefélték a feleségét. Nem is nagyon hittem el, ameddig csak telefonon beszéltünk róla, de élőben azt kellett tapasztalnom, hogy tényleg ez a helyzet. Engem nagyon feszélyezett a szituáció, ezért megkértem a pasast, hogy ugyan lenne már olyan kedves kimenni a szobából legalább az elején, mert nekem úgy nem fog menni, hogy ő néz. Kiment, de aktus közben visszajött. Nézte. A felesége szerintem roppantul élvezte a dolgot, és kettesben jó is volt vele nagyon. Viszont amikor besomfordált a manus a szobába, akkor nem tudtam másra gondolni, csak arra, hogy na ez mégiscsak gáz, hogy én itt dugom a feleségét az orra előtt, és ő arra veri a farkát.
Úgyhogy azt szeretném megkérdezni tisztelettel, kedves férfitársaim, hogy mégis, mi olyan csodajó ebben. Mert komolyan nem értem. Mitől jó ezt végignézni?