Tájékoztató Iroda Creative Commons License 2003.01.11 0 0 16
Na ide figyelj, te kólaszopogató!

Akkor elmondom, hogy mint "hardateista" [(C)P.I], "a szoknyas bacsik tenyleg nem erdekelnek," engem se, sőt Adyval vallomm, hogy "ne higgy a papok istenének!", de itt nem erről van szó.

Hanem arról, hogy van ebben at országban néhány millió ember, akiket viszont ez érdekel, ez nekik mindennél fontosabb esemény magyarságukban, vallásosságukban.
Ha nem tudnád, kólaszopogató, akkor esztergomi érseket, nem szoktak hetente, de még csak négy évente se avatni.

Mert az még hagyján, (nem hagyján) hogy focimeccs miatt volt pofája és HATALMA az akkori ki***, kommunista tévének NEM KÖZVETÍTENI AZ ELSŐ MAGYAR DEMOKRATIKUS KORMÁNY esküjét, de ez a vallási esemény sokak számára még annál is fontosabb volt.
Véleményem szerint, úgy is, mint ateista, DE VALÓDI LIBERÁLIS, az a véleményem, hogy ami most történt, az VILÁGBOTRÁNY, akként kell kezelni, a Rákosiéknál is pimaszabb, mocsokabb ávós-kommunista maffia újabb szándékos vallás- és nemzetgyalázása. [És az ott ájtatoskodó kommunista bűnözők számukra elkerülhetetlen (és majd PR-ra használt) ottléte ezt nem menti, a szimbolikus üzeneteket felfogni képes emberek szemében.]
Azt kell megmagyarázni [HALLJÁTOK JOBBOS POLITIKUSOK, ÚJSÁGÍRÓK?] az ebben az esti PR-ban hívő embereknek, hogy itt most megfosztottak hívő embereket egy - mai világban elvárható - emberi, vallási joguktól, élményüktől. De okosan ám, hogy megértsék, hogy amit mondtok, az nem "uszítás", "kötözködés", hanem őket is érintő inplikációjú ügy.

Előzmény: Ariel (5)