NeTie
2003.01.10
|
|
0 0
4
|
Szia gvass!
Köszi, hogy szóltál! Belenéztem a topic-ba, a honlapot már nézegettem. Nagyon jók, de amit én ebbe a topicba szántam, az igazából az élmények meg a személyes dolgok. A topic elsősorban nem személyes dolgokról szól, és túl nagy ahhoz, hogy megkeressem a tűt a szénakazalban.
A honlapot ismertem régebbről is, de engem nem konkrétan csak az elöltöltős lövészet érdekel, hanem az érdekel, hogy mások miért szeretnek lőni, mit szeretnek benne. Ahogy a dohányos nem csak a nikotin miatt dohányzik, hanem a szertartás miatt is, úgy okoz pl. nekem élvezetet az, hogy a tárba egyesével belenyomkodjam a lőszert. Egyfajta szertartás ez is (lőszertartás, hihi.) Engem az érdekel, hogy pl. az elöltöltő lövészeknél is van ilyesmi? Logikám szerint kell, hogy legyen, mert a fegyver megtöltése ennél nyilván százszor szertartásosabb és precízebb művelet.
Azt, hogy szerintem miért jó ilyenekről beszélni, már a bevezetőben taglaltam, lásd még: SC édesapja :-) A lövésztársadalom jelenleg úgy tűnik számomra, mint egy elég zárt valami. A bekerülés pedig nem annyira nagyon nehéz azért, a gond pont az, hogy az emberek nem AKARNAK bekerülni. (Ha pl. most én SC beszámolói alapján kedvet kapok az elöltöltős fegyverekhez, akkor már nem volt hiábavaló az egész!)
Így hát meséljetek tovább, elöltöltős lövészek, skeet-lövészek, sziluett-lövészek, IPSC-lövészek, pontlövészek, hobbilövészek, bárki :-)
Netie
|
Előzmény: gvass1 (3)
|
|